Rekrytointi – Digimarkkinoinnin koordinaattori | Yrittajat.fi

Etsi

Rekrytointi – Digimarkkinoinnin koordinaattori

Haemme viisihenkiseen markkinointitiimiimme Mannerheimintielle uutta jäsentä vuoden määräaikaiseen tehtävään.

DIGIMARKKINOINNIN
KOORDINAATTORI

Tehtäväsi on vahvistaa ja kehittää digimarkkinointiamme ja luoda jatkuvuutta jo olemassa olevalle hyvälle pohjalle. Digitaalinen palvelumuotoilu on intohimosi ja tiedät, miten digitaalinen ostopolku rakentuu. Hallitset SEO:n ja SEM:n sekä käytät tottuneesti niin Analyticsia kuin AdWordsia. Hubspot-kokemus on eduksi. Liikut sujuvasti ja varmasti some-markkinoinnin ja sisältöjen jakamisen maailmassa.

Olet yrittäjähenkinen, ulospäinsuuntautunut, innostunut ja positiivinen tiimipelaaja. Näet kokonaisuudet ja osaat viimeistellä yksityiskohdat. Tartut reippaasti toimeen ja pidät langat tiukasti käsissäsi. Otat luontevasti haltuusi uusia asioita.  Osaat myös opettaa uusia digitaitoja toisille tiimiläisille ja muille kollegoille.

Toivomme sinun jo päässeen työkokemuksesi kautta sisään digimarkkinointiin. Odotamme sinulta näkemystä siitä, miten veisit tätä tehtävää eteenpäin Suomen Yrittäjissä. Arvostamme korkeakoulututkintoa. Suomen kielen taitosi on erinomaista suullisesti ja kirjallisesti, ilman englantia et pärjää ja ruotsiakin olisi hyvä osata.

Meillä pääset tekemään, ja työlläsi on oikeasti merkitystä yrittäjyyden ja Suomen tulevaisuuden kannalta. Tervetuloa mukavaan ja yrittäjähenkiseen joukkoomme!

SAIMMEKO SINUT KIINNOSTUMAAN?

Soita! Lisätietoja antavat mielellään Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, p. 0400 661180 ja Sakari Pitkänen, p. 0400 707011.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 25.1.2018 mennessä osoitteeseen .


Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä.

Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja yli 60 toimialajärjestöstä.