Etsi

Rekrytointi — lakimies

Haluatko olla mukana Suomen vaikuttavimmassa elinkeinojärjestössä? Haemme joukkoomme Mannerheimintielle asiantuntijaa yrityslainsäädäntötiimiimme.

LAKIMIES

Tehtävän ydin on vaikuttaminen kansallisissa ja EU-tason yrityslainsäädäntöön liittyvissä edunvalvontahaasteissa. Osallistut valmistelutyöhön eri työryhmissä Suomen Yrittäjien edustajana. Tiimin tehtävät liittyvät hyvän sääntelyn ja laajasti yrittämiseen liittyvän lainsäädännön kehittämiseen, esimerkiksi insolvenssilainsäädäntöön, sopimusoikeuteen, ympäristöoikeuteen, yhtiölainsäädäntöön, kuluttajansuojaan sekä yritysvastuu- ja yritysturvallisuuskysymyksiin. Vastuullasi voisivat olla sisämarkkinoihin liittyvät lainsäädäntöhankkeet, kuluttajansuoja sekä tietosuoja. Tehtäväsi täsmentyvät kulloistenkin tarpeiden, mutta myös oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Pidät esitelmiä ja valmistelet lausuntoja. Annat myös oikeudellista neuvontaa ja koulutusta jäsenillemme ja tuet lakineuvojia heidän työssään oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa.  Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa yrittämiseen ja lainsäädäntöön liittyvien kysymysten parissa. Tehtäväsi edellyttävät jonkun verran matkustamista.  
  
TOIVOMME HAKIJALTA

  • Olet juristi ja sinulla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus.  
  • Hallitset hyvin suomen ja englannin kielet sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito on plussaa.
  • Jo hankittu kokemus ja näytöt lainsäädännön valmistelusta tai yhteiskuntavaikuttamisesta antavat hyvän perustan tehtävän hoitamisessa.
  • Olet aktiivinen, helposti verkostoituva tiimipelaaja, joka tarttuu asioihin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
  • Sinulla on erinomaiset esiintymis- ja viestintätaidot.
  • Hahmotat olennaisen ja viet asiat laadukkaasti läpi huolimatta joskus yllättävistäkin nopean aikataulun vaatimuksista. 

TARJOAMME  

Me haluamme rakentaa Suomen Yrittäjistä Suomen vaikuttavimman elinkeinojärjestön. Missiomme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhteiskuntavaikuttamiseen jäsenmäärältään Suomen suurimmassa elinkeinoelämän järjestössä. Työkavereiksesi saat osaavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka tukevat sinua työssäsi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 13.1.2019 mennessä osoitteeseen info@smarthc.fi. Esittelemme hakemukset eteenpäin jo 15.1.2019.

LISÄTIETOJA

Smart HC:n konsultit


Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu noin 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä.

Suomen Yrittäjät haluaa tehdä Suomesta maailman parhaan maan yrittäjille.