Etsi

Liity jäseneksi

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin.  Saat edut käyttöösi, kun sinulla on Yrittäjien jäsenkortti tai puhelimessa kulkeva mobiilijäsenkortti.

Tee hyvä päätös ja liity Yrittäjiin.

Liittymällä oman paikkakuntasi yrittäjäyhdistyksen jäseneksi, olet mukana yrittäjyyden hyväksi tehtävässä työssä. Jäsenenä saat käyttöösi  paljon erilaisia etuja: jäsenlehdet ja -tiedotteet, monipuoliset neuvontapalvelut sekä mahdollisuuden erilaisiin yrittäjille järjestettäviin koulutuksiin. Yrittäjäjärjestö tarjoaa myös mahdollisuudet verkottumiseen ja yhdessäoloon muiden yrittäjien kanssa. Löydät oman paikkakuntasi yrittäjäyhdistyksen täältä.

  •     Jäsenmaksujen perusteena on yrityksen työntekijämäärä
  •     Jäsenmaksu on vähennyskelpoinen verotuksessa
  •     Jäsenmaksu on valtakunnallisesti sama kaikissa yhdistyksissä
  •     Yhdellä jäsenmaksulla saat Suomen Yrittäjien, Satakunnan Yrittäjien ja oman paikallisyhdistyksesi palvelut ja jäsenedut

Tähän joukkoon kannattaa kuulua!

 

Jäsenetuina saat muun muassa nämä:

Maksuton lakineuvonta

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti. Monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan – maksutta Yrittäjien jäsenille.

Konkreettista hyötytietoa

Yrittajat.fi tarjoaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset esimerkiksi asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksen käyttöön. Jäsenetuna saat myös Yrittäjäsanomat kuusi kertaa vuodessa.

Rahanarvoiset jäsenedut

Kumppanimme tarjoamista jäseneduista saat jopa tuhansien eurojen hyödyn. Säästät huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, majoitus- ja matkustuskustannuksissa.

Valvomme etuasi

Kun liityt Suomen Yrittäjiin, olet yksi 115 000 jäsenestämme. Suomen Yrittäjät on maamme suurin ja vaikuttavin elinkeinoelämän järjestö.

Valmiit verkostot

Verkostoituminen on yrittäjälle tärkeää. Meiltä saat verkostot valmiina – löydät kumppaneita, voit tarjota palveluitasi ja pitää hauskaa.