Etsi

Jäsenpalvelut ja -edut

Jäsenpalvelut

Satakunnan Yrittäjät tarjoaa jäsenyrittäjille monipuolisia palveluita. Jäsenyrittäjä saa maksutonta neuvontapalvelua mm. lakiasioissa, vero- ja tiliasioissa, työsuhdeasioissa sekä kansainvälisissä verotusasioissa.


Yhdistyksen tiloissa toimii myös sukupolven- ja omistajanvaihdoskoordinaattori, joka opastaa yrittäjää yrityksen myynnissä ja ostamisessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan alasajossa. Neuvontapalvelu toteutetaan yhteistyössä maakunnan elinkeinotoimijoiden kanssa ja neuvonta on asiakkaalle maksutonta.


Satakunnan Yrittäjät järjestää jäsenilleen ympäri vuoden koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka löydät tapahtumakalenteristamme.


Satakunnan Yrittäjien toimiston henkilökunta on käytettävissäsi: kerromme mielellämme lisää neuvonta- ja jäsenpalveluista sekä opastamme ja neuvomme muissa mahdollisesti mieltä askarruttavissa asioissa – ollaan yhteydessä!

Käytössäsi on myös Suomen Yrittäjien yli 100 asiantuntijaa!

Jäsenedut

Yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenistölleen useita merkittäviä yritystoimintaan liittyviä jäsenetuja. Saadaksesi edut käyttöösi esitä asioidessasi Suomen Yrittäjien jäsenkortti, jossa on jäsennumerosi. Jäsennumero on mainittava etujen yhteydessä sitä kysyttäessä. Tarvittaessa on käytettävä myös edunmyöntäjän tuotetunnusta tai varausnumeroa.

Valtakunnalliset ja alueelliset jäsenedut löytyvät klikkaamalla oikealla kohtaa Jäsenedut.