Sukupolven- ja omistajanvaihdos | Yrittajat.fi

Etsi

Sukupolven- ja omistajanvaihdos

Neuvonta yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa

               

                                

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä Prizztech Oy:n (Porin, Ulvilan, Kokemäen ja Harjavallan kaupunkien sekä Pomarkun kunnan), Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n  (Kankaanpään kaupungin ja Jämijärven, Karvian ja Siikaisten kuntien), Rauman ja Huittisten kaupunkien sekä Eurajoen, Euran, Honkajoen, Köyliön, Luvian, Merikarvian, Nakkilan ja Säkylän kuntien kanssa. Palvelemme kaikkia maakuntamme yrityksiä maksuttomasti ja ehdottoman luottamuksellisesti.

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin. 
 
Huomioitavaa on, että palvelumme ei sisällä tarkkaa omistajan- tai sukupolvenvaihdossuunnitelmaa, arvonmääritystä, kauppakirjojen tekoa eikä asiamiespalvelua kauppa- tai muissa neuvotteluissa.

Oppaita omistajanvaihdoksen tueksi:

 
 
 
* Verohallinnon päivitetyt ohjeet varojen arvostaminen perintö- ja lahjaverotuksessa
 
Palvelumme on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen.
 

Yhteydenotot:Olli Annala
sukupolven- ja omistajanvaihdoskoordinaattori

puh.          050 410 0957
email        olli.annala (at) yrittajat.fi

osoite       Isolinnankatu 24, Herttuantori 4 krs, 28100 Pori

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvonta- ja koordinointipalveluumme yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa!


Sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelun toimintamalli rakennettiin Satakunnan ELY-keskuksen myöntämän EAKR-rahoituksen avulla. "Sukupolven- ja omistajanvaihdospalveluiden kehittäminen Satakunnassa" -hanke alkoi 1.1.2010 ja päättyi 31.5.2012. Hankkeen toteuttivat yhteistyössä Satakunnan Yrittäjät, Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK, Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy sekä Rauman kaupunki ja Eurajoen, Euran, Säkylän ja Köyliön kunnat.