Etsi

Sukupolven- ja omistajanvaihdos

Neuvonta yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa

               

                                

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä Prizztech Oy:n, Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n, Rauman ja Huittisten kaupunkien sekä Eurajoen, Euran, Honkajoen ja Säkylän kuntien kanssa. Palvelemme kaikkia maakuntamme yrityksiä maksuttomasti ja ehdottoman luottamuksellisesti.

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin. 
 
Huomioitavaa on, että palvelumme ei sisällä tarkkaa omistajan- tai sukupolvenvaihdossuunnitelmaa, arvonmääritystä, kauppakirjojen tekoa eikä asiamiespalvelua kauppa- tai muissa neuvotteluissa.

Oppaita omistajanvaihdoksen tueksi:

 
 
 

Palvelumme on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen.
 

Yhteydenotot:Pia Österlund
omistajanvaihdoskoordinaattori

puh.          050 410 0957
email        pia.osterlund(at) yrittajat.fi
osoite       Isolinnankatu 24, Herttuantori 4 krs, 28100 Pori

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvonta- ja koordinointipalveluumme yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa!


Sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelun toimintamalli rakennettiin Satakunnan ELY-keskuksen myöntämän EAKR-rahoituksen avulla. "Sukupolven- ja omistajanvaihdospalveluiden kehittäminen Satakunnassa" -hanke alkoi 1.1.2010 ja päättyi 31.5.2012. Hankkeen toteuttivat yhteistyössä Satakunnan Yrittäjät, Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK, Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy sekä Rauman kaupunki ja Eurajoen, Euran, Säkylän ja Köyliön kunnat.