Etsi

Yhteystiedot

Satakunnan Yrittäjien toimisto​

Käyntiosoite: Isolinnankatu 24, Pori (Herttuantori, 4. krs)

Postiosoite: PL 45, 28101 PORI

Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.
Henkilökohtaiseen tapaamiseen on kuitenkin hyvä varata aika.

Sähköpostit:
satakunta(at)yrittajat.fi
​etunimi.sukunimi(at)yrittajat.fi

Jäsenasioissa palvelee myös Suomen Yrittäjät p. 09 229 222 arkisin klo 8-20.
​(Laki-, vero-, kirjanpito-, ja työsuhdeneuvontapalvelut, varaudu esittämään jäsenkortistasi jäsennro)

 

Toimiston henkilökunta:

Vuosi 2018 on toimintamme 80-vuotis juhlavuosi. Juhlavuotta vietämme teemalla Rinnallasi. Rinnallasi-​sana kuvaa haluamme olla jokaisen yrittäjän rinnalla yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. 
​Voit tutustua toimistomme henkilökuntaan alla. Klikkaamalla pientä nuolta kunkin henkilön kohdalla löydät yhteystiedot sekä pääset lukemaan jokaisen itse kirjoittaman juhlavuositekstin.

Henkilökunta

Markku Kivinen

Toimitusjohtaja

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

p. 050 377 8006
markku.kivinen(at)yrittajat.fi

Satakunnan Yrittäjät ry:n toimitusjohtajana tehtävänäni on vaikuttaa ja kehittää maakunnallisesti yrittäjien ja yritysten toimintaedellytyksiä. Teen yhteistyötä jäsenyrittäjien, yrittäjien luottamushenkilöiden sekä maakunnallisten ja kuntien päättäjien kanssa. Vastuullani on myös järjestön operatiivinen johtaminen. Toimin lisäksi tytäryhtiöidemme Satakunnan Yritystilin hallituksen puheenjohtajana ja Satakunnan Yrittäjämedian toimitusjohtajana sekä Satakunnan Yrittäjä ja Talous -lehtien päätoimittajana.
Tänä 80-vuotisjuhlavuonna tehtävänäni on varmistaa, että Rinnallasi-teema toteutuu järjestössämme kokonaisvaltaisesti siten, että jäsenemme ja henkilökuntamme voivat olla tyytyväisiä.

Mökkeilyä ja aivotyöskentelyä.
Vapaa-aikaa vietämme mökillämme puuhastellen. Lisäksi veneilemme ja pyöräilemme – tavoittemme onkin liikkua ja tutustua maakuntamme moniin nähtävyyksiin. Talvella käyn myös usein uimassa Porin upeassa uimahallissa, joka onkin kivenheiton päässä kodistamme. Kun puuhastelut mökillä taukoavat, luen ajankohtaisia, elinkeinoelämään liittyviä asioita. Olen myös pyrkinyt pitämään itseäni ajan tasalla myös ammatillisesti. Viimeisimpänä lukutavoitteenani oli eMBA-tutkinnon suorittaminen ja Suomen Yrittäjien viestintäakatemian kurssi suorittaminen.

Noora Aaltonen

Viestintäsuunnittelija

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

p. 050 352 1857
noora.aaltonen(at)yrittajat.fi​​

Olen aloittanut Satakunnan Yrittäjien viestintäsuunnittelijana tammikuussa 2018, ja pääsenkin hyppäämään suoraan mukaan hienoon juhlavuoteen. Viestintäsuunnittelijana tehtävääni kuuluu viestinnän suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen. Odotankin innolla uuden oppimista järjestötyöstä, uusien ihmisten tapaamista ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tavoitteeni on, että viestimme jäsenillemme ja sidosryhmillemme sellaisia asioita, jotka ovat heitä kiinnostavia ja erityisesti tavalla, joka innostaisi heidät myös vuoropuheluun.

Sydäntä lähellä suomen kieli, sade ja saari.
Rakastan sanoja ja erityisesti sanoja, joista rakentuu tarinoita. Olen ylpeä omasta äidinkielestämme ja yritänkin kohdella sitä mahdollisimman kunnioittavasti. Työssäni minua ohjaa eteenpäin lapsenomainen uteliaisuus; jokainen aamu on ovi uuteen seikkailuun. Rakastan syksyä, sadetta ja iltojen pimenemistä. Parhaiten omat akut latautuvat kuitenkin kesällä vanhempieni mökkisaaressa perheeni parissa. Kesäihmistä minusta ei silti saa tekemälläkään, tai niin olen ainakin luullut, kunnes oman lapsen ilo kesästä on aiheuttanut jonkinasteisen auringonpistoksen. Oletetulla vapaa-ajallani yritän opiskella Satakunnan ammattikorkeakoulussa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Nina Huhtamäki

Tapahtuma- koordinaattori

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

p. 050 3129 315
nina.huhtamaki(at)yrittajat.fi

Päävastuualueinani Satakunnan Yrittäjien tapahtumakoordinaattorina ovat muun muassa tapahtumien tuottaminen ja järjestäminen sekä yhteistyökumppanuudet. Toimin myös Porin Yrittäjien puolipäiväisenä sihteerinä ja rahastonhoitajana, eli tehtäviini kuuluu myös Porin Yrittäjien tapahtumien ja kokouksien järjestäminen. Kaiken kaikkiaan tapahtumia ja kokouksia, joissa olen jollain tapaa mukana järjestelyissä, voi olla noin 120-130 vuodessa. Eli kiirusta piisaa, mutta rakastan työssäni menoa ja vilskettä sekä sitä, että tapaan paljon erilaisia ihmisiä, jäsenyrittäjiä, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä.
Oma tavoitteeni juhlavuodellemme on tuoda jäsenille uusia kiinnostavia tapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki jäsenet toimialasta riippumatta, osaan tapahtumista myös aveceineen ja perheineen. Tavoitteenani on myös, että jäsenet tiedostavat meidän olemassaolon. On tärkeää muistuttaa, että olemme yrittäjää varten, apuna ja tukena heidän rinnallaan kaikissa yrityksen elämänkaaren vaiheissa. Tapahtumien osalta tavoitteenani on, että yrittäjät löytävät uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, vertaistukea toisistaan ja saavat siten parempaa bisnestä.

Kovemman luokan fanimatkalla.
Harrastan kokkailua, matkailua perheen ja ystävien kanssa, koiran kanssa lenkkeilyä sekä tapaan myös usein rakkaita ystäviäni. Kun yhdeltä matkalta kotiin palaan, tutkin jo seuraavaa kohdetta, jonne voisi lähteä. Aina pitää olla joku matka varattuna, vaikkapa risteily Ruotsiin tai hotellimatka kotimaassa. Kaikkihan minut tuntevat tietävät myös sen, että fanitan kovasti Lauri Tähkää sekä Cheekiä. Mielipiteitä jokaisella saa olla kyseisistä artisteista, mutta heidän musiikkia käyn kuuntelemassa keikoilla aina kun mahdollista. Ja vaikka keikka olisi toisella puolella Suomea, se ei ole koskaan ollut esteenä. Porin Ässät on myös aina lähellä sydäntäni.

Heikki Kaplas

Yhteyspäällikkö

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

gsm/WhatsApp 050 373 5870
heikki.kaplas(at)yrittajat.fi
​Skype: heikki.kaplas(at)yrittajat.fi

Satakunnan Yrittäjissä vastuualueellani on jäsenprosessiin liittyvät asiat, kuntavaikuttaminen, kuntien ja paikallisyhdistysten välinen yhteistyö, järjestön kehittäminen ja järjestön hallintotoimet, tietohallinnolliset asiat sekä hankintaneuvonnan koordinointi. Toimenkuvassani autan yrittäjiä löytämään ratkaisuja heidän ongelmiinsa tai mieltä askarruttaviin asioihin. Yrittäjäverkostostamme löytyykin apua miltei mihin asiaan tahansa ja sitä verkostoa hyödynnän itsekin päivittäisessä työssäni. Minulle juhlavuoden teemamme – Rinnallasi – tarkoittaakin kaksisuuntaista ajattelua, me kuljemme yrittäjien rinnalla ja yrittäjät meidän. Toivonkin, että omalta osaltani voin auttaa järjestöä olemaan helposti lähestyttävä.

Reservissä ääniä ja lätkää.
Olen 38-vuotias insinöörinplanttu Porist ja kotoisin Mynämäeltä ja muuttanut parin vuoden Säkylä-komennuksen jälkeen opiskeluiden perässä Poriin. Olen toiminut järjestömaailmassa kohta kaksi vuosikymmentä, aiemmin ammattiyhdistyspuolella ja nyt Yrittäjissä. Pelaan jääkiekkoa ja harrastan musiikkia; meikäläiseen voikin törmätä kuppiloiden hämyisissä nurkissa miksauspöydän äärestä, ja joskus saatan erehtyä musisoimaan lavallakin. Olen aktiivisesti mukana reserviläistoiminnassa maakuntajoukoissa. Toimintaperiaatteena uusien asioiden ja laitteiden opettelussa toimii ääniteknikkopuolella tuttu lauselma: ”jos tarvitset manuaalia, laite on rikki” eli olen sellainen kokemuksen ja erehdyksen kautta toimiva tyyppi. Olen sosiaalinen ja eloisa, välillä suoraan sanottuna hyperaktiivinen. Pidän siitä, että pystyn auttamaan ihmisiä tai kouluttamaan uusia asioita muille, olemaan siis hyödyksi.

Kati Mäenpää

Järjestöassistentti, Projektipäällikkö

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

p. 050 312 9301
kati.maenpaa(at)yrittajat.fi

​Projektipäällikkö, Kilpailuetua vertaistukea hyödyntämällä -hanke (EAKR-hanke, jota rahoittavat Pirkanmaan liitto, Satakuntaliitto ja Satakunnan Yrittäjät)

Vastuullani on Satakunnan Yrittäjien jäsenhuolto, eli pidän henkilökohtaisesti yhteyttä jäseniin. Kerron mielelläni jäseneduista, jäsenpalveluista ja muista hyödyistä, joita yrittäjä jäsenmaksua vastaan saa. Ohjaan yrittäjän verkostojemme tai yhteistyökumppaneidemme pariin heidän erilaisten tarpeidensa mukaan. Tunnen hyvin verkostomme, ja minulle on muodostunut niitä myös henkilökohtaisesti yrittäjien parissa pitkään työskennellessäni. Autan yrittäjää kuuntelemalla, keskustelemalla, sparraamalla ja asettumalla hänen sen hetkiseen tilanteeseensa. Minulla on vahvasti ymmärrystä yrittäjänä toimimisesta. Voin auttaa yrittäjiä myös osallistumalla järjestämiimme tilaisuuksiin ja tapaamalla heitä siellä henkilökohtaisesti.

Mentori-palvelun kautta saamme yrittäjille vertaistukea, arvokkaita neuvoja ja tietotaitoa kokeneilta yrittäjiltä. Palvelun avulla yrittäjät voivat parantaa kilpailukykyään, saada aikaan uutta kasvua ja verkostoitua. Myös yrittäjän henkinen hyvinvointi paranee, kun hän löytää itselleen sopivan mentorin. Autan ohjaamalla yrittäjiä mentorisi.fi-palvelun pariin, aina kun se on mahdollista. Järjestän myös yrittäjämentoreille tapaamisia, joissa he voivat keskenään jakaa kokemuksiaan mentoroinnista ja saada vertaistukea toisiltaan. Tämä auttaa jaksamaan tärkeässä mentorin tehtävässä.
Kuluvan juhlavuoden tavoitteenani on saada jäsenyrittäjillemme mahdollisimman laajalti vahvaa tietoisuutta siitä, miksi kannattaa olla Satakunnan Yrittäjien jäsen kertomalla, millä eri tavoilla voimme kulkea heidän rinnallaan. Toisena tavoitteenani on muodostaa mahdollisimman monta mentoriparia Mentorisi.fi -sivustomme kautta ja saada aikaan vertaistukea sekä mentoroitaville että mentoreille heidän yrittäjätaipaleellaan. Kolmantena tavoitteenani on myös kehittää mentoripalveluamme jatkuvasti yrittäjien toiveiden mukaisesti. Mentoripalvelun myötä kuljemme yrittäjän rinnalla.

Verissä virtaa Garda-järven vesi ja musiikki.
Harrastan ulkoilua ja luonnossa liikkumista perheeni ja ystävieni kanssa. Lapseni ovat jo koululaisia ja heidän kanssaan vietän paljon aikaa heille mieluisten asioiden parissa. Käymme vuosittain Italian Gardajärvellä, joka on ollut jo pitkään koko perheemme unelmalomakohde. Meillä on siellä aina käytössä auto, joten olemme tutustuneet lähes koko Gardan alueen pieniin kaupunkeihin, kuten Sirmioneen, Laziseen ja Peschiera Del Gardaan. Musiikilla on myös oma osansa elämässäni. Puolisoni on messualan yrittäjä sekä muusikko, joten meillä on paljon ystäviä ”musiikkipiireissä”. Käymme konserteissa, artistien sekä bändien keikoilla ja osallistumme musiikkitapahtumiin.

Pia Österlund

Omistajanvaihdos- koordinaattori

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

p. 050 410 0957
​pia.osterlund(a)yrittajat.fi

Tavoitteenani on olla yrittäjien apuna omistajanvaihdosten suunnitteluvaiheesta alkaen aina kalkkiviivalle asti. Haluan toimia asiakaslähtöisesti, olla helposti tavoitettavissa ja edistää onnistuneita omistajanvaihdoksia Satakunnan alueella neuvontapalveluverkostoa ja Yrityspörssiä hyödyntämällä.

Haluan olla ehdottoman luottamuksellinen ja auttaa yrittäjiä parhaani mukaan löytämään yritykselleen jatkajan, unohtamatta myöskään yrityksen ostajia. Hyödynnän työssäni saamaani asiakaspalautetta.

Katson elämää aina positiivisesti.
Suuret unelmat olen jo saavuttanut. Perhe, työ ja ystävät täyttävät elämäni tylsät hetket. Onni on nyt nauttia jokaisesta päivästä. Parhaimmillani olen aamuisin. Rentoudun siivoamalla, sillä olen luonteeltani tarkka. Inhoan shoppailua, mutta rakastan hyvää ruokaa ja kokkaamista. Kouluaikana inhosin käsitöitä, mutta nykyisin sukkien kutominen on intohimo!