Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mentorisi.fi – täsmämentorointia jäsenyrittäjille

Jäsenyrittäjä, kaipaatko uutta pontta yrittämiseen? Mentorisi.fi on sinua varten. Sparrausta ja vertaistukea on saatavilla vain yhden viestin päässä!

Mentorisi.fi

Mentorisi.fi on täsmämentorointipalvelu, jossa on kyse avoimesta ja luottamuksellisesta vuorovaikutussuhteesta, jossa sekä mentori että mentoroitava oppivat toisiltaan. Mentorointia ja sen suuntaa ohjaa mentoroitava, joka esittää itselleen tärkeitä kysymyksiä. Kysymykset, mentoroitavan kiinnostuksen aiheet sekä tavoitteet antavat rungon mentoroinnin sisällölle.

Mentorimme ovat lupautuneet auttamaan jäsenyrittäjiämme maksutta siinä, missä kokevat olevansa hyviä sparraajia. Apua on tarjolla muun muassa yrittäjän ajanhallinnassa, itsensä johtamisessa, markkinoinnissa, somen käytössä ja talouden hallinnassa. 

Palvelun tarkoituksena on edistää mentoroitavan yrittäjän työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua. Vertaistuen ja mentoroinnin avulla parannamme yritysten kilpailukykyä ja saadaan yrityksissä aikaan uutta kasvua, uusia investointeja sekä uusia työpaikkoja.

Miten palvelu toimii?

Kirjaudu sisään, tutustu mentoreihin, valitse itsellesi sopiva tyyppi juuri siltä alalta, johon kaipaat hetkellisesti sparrausta. Mentorointia tarvitseva henkilö voi etsiä itselleen sopivaa osaamisaluetta edustavan mentorin jatkuvasti laajentuvasta mentorilistauksestamme. Hakuja voi tehdä osaamisalueiden, toimialan ja sijainnin mukaan. Kun tarpeeseen soveltuva mentori löytyy, sopii mentorointipari varsinaiset kontaktitapaamiset oman aikataulunsa puitteissa. Tapaamisen aikataulut ja sisällöt ovat hyvin vapaasti mentorointiparien sovittavissa.

Mitä mentori tekee?

Mentorimme jakavat kokemusperäistä tietoa ja viisautta kehittymishaluiselle mentoroitavalle. Mentorit puolestaan saavat mentoroinnin aikana uusia ideoita ja ajatuksia mentoroitavilta. Usein mentorit pystyvät analysoimaan mentoroinnin jälkeen paremmin myös omaa uraansa ja pohtimaan omia tulevaisuudensuunnitelmiaan uudesta näkökulmasta. Mentorina toimiminen on arvokas kokemus, josta mentorit ovat saaneet aitoa auttamisen iloa.

Lue lisää ja tutustu palveluun >>