Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Omistajanvaihdosneuvonta

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä Prizztech Oy:n, Kankaanpään, Rauman ja Huittisten kaupunkien sekä Eurajoen, Euran, Honkajoen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Siikaisten ja Säkylän kuntien kanssa. Palvelemme kaikkia maakuntamme yrityksiä maksuttomasti ja ehdottoman luottamuksellisesti.

Oletko aikeissa myydä tai ostaa yrityksen?

Satakunnan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija Pia Österlund neuvoo sekä yrityksen myynnissä että ostamisessa. Videoilla Pia kertoo työstään ja omistajanvaihdostilanteessa huomioitavista asioista. 

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen sukupolvenvaihdos

Yrityskaupan rahoitus

Yrityksen ostaminen

Neuvonta yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, yrityksen sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Yrityspörssiin.

Huomioitavaa on, että palvelumme ei sisällä tarkkaa omistajan- tai sukupolvenvaihdossuunnitelmaa, arvonmääritystä, kauppakirjojen tekoa eikä asiamiespalvelua kauppa- tai muissa neuvotteluissa.

Oppaita omistajanvaihdoksen tueksi:

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä neuvontapalveluumme yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa! Palvelumme on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen.

Yrityksen omistajanvaihdoskseen liittyvissä lakiasioissa neuvontaa antavat myös kumppaniverkostomme juristit. Lue lisää >>

Omistajanvaihdosasiantuntija

Pia Österlund

Omistajanvaihdos- asiantuntija

Organisaatio

Satakunnan Yrittäjät

Yhteystiedot

050 410 0957

​pia.osterlund(a)yrittajat.fi

Omistajanvaihdosneuvonta Satakunnassa, Yrityspörssi