Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Satakunnan Yrittäjät

Suomen Yrittäjien aluejärjestö, Satakunnan Yrittäjät on noin 4 600 jäsenellään Satakunnan suurin elinkeinoelämän etujärjestö. Jäsenyritysten työllistävä vaikutus Satakunnassa on yli 23 500 henkilöä. Jäsenistämme puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Järjestö muodostuu 22 paikallisyhdistyksestä, joissa toimii 300 aktiivista luottamushenkilöä.

Satakunnan Yrittäjät aluejärjestönä

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Se valvoo yrittäjien etuja hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan sekä Euroopan Unionissa.

Satakunnan Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä toimialueena koko Satakunnan maakunta. Satakunnan Yrittäjät parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä omalla alueellaan. Tavoitteena on menestyvien yritysten ja yrittäjien määrän lisääntyminen ja yrittäjien taloudellisen ja sosiaalisen aseman kohentuminen.

Satakunnan Yrittäjät toimii alueensa yrittäjien muodostamien 22 paikallisyhdistyksen alueorganisaationa. Tutustu paikallisyhdistyksiin tästä >>


Missio, visio ja arvot

Satakunnan Yrittäjien missio on parantaa yrittäjien asemaa ja arvostusta sekä yrittämisen olosuhteita Satakunnassa. Yrittäjyyden vahvistaminen lisää kansalaisten hyvinvointia.

Visionamme on luoda parhaat yrittäjyyden olosuhteet Satakuntaan.

Arvojamme ovat rohkeus, uusiutuminen ja luotettavuus. 

  • Rohkeus – Teemme rohkeita avauksia ja kannanottoja
  • Uusiutumiskyky – Teemme ennakoivaa vaikutustyötä, kentän mahdollisuudet ja haasteet reilusti esille
  • Luotettavuus – Pysymme päätösten ja linjan takana

Maakunnalliset vaikuttamisen painopisteet vuonna 2020:

  1. Asema yrittäjyysmaakuntana
  2. Maahan selkeä teollisuuspoliittinen linja 
  3. Osaamisen kehittäminen
  4. Saavutettavuuden parantaminen


Satakunnan Yrittäjien toimintasuunnitelmat ja toimintakertomukset