Yrittäjän digikoulu, Pori | Yrittajat.fi

Etsi

Porin kansalaisopisto
26.09.2017 - 09:00 - 14:00
Koulutus

Yrittäjän digikoulu, Pori

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Yrittäjän digikoulu alkaa yleistä tietoa tarjoavalla osuudella, jonka jälkeen vuorossa on perusasioihin pureutuva työpaja. Digikoulu järjestetään omalla paikkakunnallasi ja maksutta. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista – lähde mukaan ja tee digitaalisuuden työtä tehostavista vaikutuksista arkipäivää sinunkin yrityksessäsi.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten oma ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa. Innokampuksen digilähettiläät kontaktoivat Digikouluun ilmoittautuneet yritykset ympäri Suomen. Digilähettiläille voit kertoa, mikä teema digitalisaatioon liittyen kiinnostaa eniten juuri sinun yritystäsi. Ottamalla digilähettiläät vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti.

Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finlandin takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro. www.rebootfinland.fi

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen   

Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

 

Päivän ohjelma:

0900 - 1000   JOHDANTO – MIKSI DIGIKOULU
  (Aamukahvit, järjestäjät esittäytyvät)

 

OSA I  LUO UUTTA BISNESTÄ

1000 - 1100  MIKSI-MITEN-MITÄ digibisnes

1100 - 1130  CASE ESIMERKIT

1130 - 1145   TAUKO

 

OSA II  NÄIN KÄYTÄNNÖSSÄ  - TYÖPAJAT

1145 - 1315  RATKAISUPAJA 1(toimenpiteiden määrittely)

                       RATKAISUPAJA 2  (toimenpiteiden työstäminen)


1315 - 1330  KOONTA ja LOPETUS
  

1330 - 1400  JÄIKÖ KYSYMYKSIÄ?