Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

HARD TALK Festival 2019 – Pori 

HARD TALK Festival 2019 – Pori 

Aika

6.11.2019 | 11:30 - 19:00

Paikka

Kultturitehdas Kehräämö, Pori

HARD TALK Festival 2019 

Pysyvätkö talentit talossa? Miten työyhteisömme toimisi entistäkin innostuneemmin ja tuottavammin? Miltä organisaatiomme osaamisprofiili näyttää vuonna 2030? Miten sinne mennään? Entä kiinnostuvatko uudet superlupaukset työyhteisöstämme? 

Näihin kysymyksiin haetaan näkökulmia, kun seitsemännen kerran bisnestapahtuma HARD TALK Festival kokoaa Suomen parhaita puhujia ja satakuntalaisia yrityksiä Porin Kehräämöön 6.11.2019. 

Tule kuulemaan Katri Saarikiveä empatian ja tuottavuuden yhtälöstä, Anthony Gyursanzskya siitä, miten toimii Codento Oy, jossa organisoituminen on kaikkea muuta kuin perinteistä. Pekka Peuran käsittelyssä oppimisen myytit saavat kyytiä. Henna Ruotsalainen rakentaa työkseen organisaatioita, joissa osaajat pysyvät. Median moniottelija Anna Perho auttaa kullankaivuussa, kun oma talenttisi on haussa. Kim Väisänen katsoo kyvykkyyksiä sijoittajan näkökulmasta ja näkee, mitä Suomessa on tarjolla. Ajatusmyrskyn kapellimestarina toimii tänäkin vuonna Suomen suosituin puhuja, futuristi Ilkka Halava.

HARD TALK Festival on bisnestapahtuma kaikille työelämän ja bisneksen tulevaisuudesta kiinnostuneille. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>


Tapahtuman mahdollistaa Prizztech yhteistyössä Satakunnan Yrittäjien ja Porin kaupungin kanssa.