Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän oppimispolku: Uuden ajan myynti!

Yrittäjän oppimispolku: Uuden ajan myynti!

Aika

20.5.2021 | 8:00 - 9:30

Paikka

Zoom

Hinta

Maksuton

YRITTÄJÄN OPPIMISPOLKU: Uuden ajan myynti

Yrittäjän oppimispolku -hankkeen maksuttomat webinaarikoulutukset jatkuvat. Seuraava koulutus: Uuden ajan myynti! torstaina 20.5.2021 klo 8-9.30

Myyntimoguli sekä markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen asiantuntija Kert Kenner johdattaa meidät aamun aikana uuden ajan myynnin saloihin.  

2020-luvun asiakkaiden ostokäyttäytymisessä on tapahtunut muutos. Mitä asiakkaat ajattelevat ja arvostavat nykypäivän myyntityössä? 

  • Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli
  • Määrä-Suunta-Laatu ajattelu 2020-luvulla, mikä on muuttunut?
  • Uuden ajan myyntikonsepti
  • Henkilöbrändin rakentaminen social sellingin avulla
  • Minkälaiset ovat ideaaliasiakkaitamme ja mistä heidät löytää? 

Lisäksi Kert Kenner avaa aamun aikana, kuinka onnistuu timanttisen asiakastapaamisen läpivieminen, arvon myyminen tuotetyrkytyksen sijaan, voittavan ratkaisun tekeminen asiakkaalle ja asiakassuhteen syventäminen.  

Luo arvoa. Rakenna ihmissuhdetta. Auta ilmaiseksi. Ole rehellinen. Ole asiakkaan mielessä. Ole oma itsesi. Kehitä osaamistasi.

Tervetuloa mukaan!

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille!


Yrittäjän Oppimispolku on Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan ja Satakunnan Yrittäjät ry:n hanke, joka tarjoaa satakuntalaisille yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden lähteä kehittämään omaa yrittäjäosaamistaan. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto ja rahoitus tulee kansallisesta alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen – ohjelmasta. 

Hanke on kolmeosainen. Se sisältää maksuttomia webinaareja kaikille yrittäjille. Yrittäjä voi osallistua kaikkiin tai vain haluamiinsa webinaareihin. Lisäksi hankkeessa kootaan noin 10 yrittäjän kokoinen valmennusryhmä, joka kehittää omaa liiketoimintaansa ohjatummin. Hankkeessa kehitetään myös varsinainen Yrittäjän oppimispolku -työkalu, josta yrittäjä löytää alueen eri koulutusmahdollisuudet.