Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK fuusioitui 1.4. alkaen Prizztech Oy:öön

Osaava työvoima ja kansalliset verkostot uudistuneen Prizztechin vahvuuksina
Prizztech Oy:n päätehtävänä on elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantaminen. Kansallisen roolin rinnalla työn perustan muodostaa Satakunnassa toteutettava kehitystyö. Toiminnan keskiössä ovat yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen, elinkeinoelämää tukevien vetovoimaisten toimintaympäristöjen rakentaminen ja tutkimusyhteisöjen vahvistamien.

Prizztech Oy:n tavoite olla kansallisen tason huippua on totta jo tänä päivänä. Myös yhtiön toiminnallinen volyymi on kansallisesti arvioiden merkittävä. Yhtiön vaikuttavuutta ja toimintaedellytyksiä vahvistaa entisestään alueellisten elinkeino-organisaatioiden toimintojen kokoaminen Prizztech Oy:n osaksi.

Huhtikuun 2012 alussa Prizztech Oy, aloittavien yritysten neuvontapalveluja tarjoava Yrityspalvelu Enter ja seudullinen elinkeinoyhtiö Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK muodostivat yhteisen kokonaisuuden, uuden Prizztech Oy:n. Yhteenliittymisen taustalla on vahva näkemys siitä, että yrityspalvelujen keskittäminen yhteen organisaatioon takaa parhaiten asiakaslähtöisyyden, kustannustehokkuuden ja palvelutoiminnan kansallisen kilpailukyvyn. Uusi yhtiö on kansallisestikin merkittävä kokonaisuus, josta yrittäjäksi aikovat ja yritykset saavat monipuoliset ja laadukkaat palvelut toimintansa kehittämisen tueksi.

Prizztech Oy on Suomen Teknologiakeskusten Liiton TEKEL ry:n jäsen. Elinkeino-organisaatioiden rakennejärjestelyjen tuloksena Prizztech-konserniin yhtiön tytäryhtiöksi tulee myös matkailupalveluja toteuttava Porin Seudun Matkailu Oy MAISA, joka on POSEKin tytäryhtiö. Järjestelyjen seurauksena Prizztech liittyy myös kahteen kansalliseen verkostoon, Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES ry:n jäseneksi ja Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi. Yhteistyö maakunnan osaamispääoman tuottajien, erityisesti Porin yliopistokeskuksen ja Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa on erittäin keskeisessä roolissa. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa.

Ystävällisin terveisin & lisätietoja:
Katri Kujanpää

__________________________

Prizztech Oy
Viestintäpäällikkö Katri Kujanpää
PL 18, 28101 Pori
(Pohjoisranta 11 D, 2. krs.)

Puh. 044 710 5312

http://www.prizz.fi
___________________________
Prizztech Oy on suomalaisen innovaatioympäristön keskeinen toimija. Teemme työtä elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Olemme Suomen teknologiakeskusten liiton, TEKELin jäsen.