Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Toimisto suljettuna heinäkuun - Lämmintä kesää!

Heinäkuussa Satakunnan Yrittäjien toimisto on suljettuna. Ovet avautuvat jälleen maanantaina 3.8. klo 9.

Toimiston henkilökunta lomailee pääsääntöisesti heinäkuussa, joten toimistomme on suljettuna. Toivotamme kaikille lämmintä ja voimauttavaa kesää!
Yrittäjien valtakunnallinen neuvontapuhelin palvelee myös kesäaikana.

Neuvontapalvelut yrittäjille:

Yrittäjien lakineuvontapalvelu tarjoaa maksutta neuvontaa Yrittäjien jäsenille. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme.

Huom! Jos kysymyksesi liittyy koronaviruksen vaikutuksiin, katsothan ensin sivustomme: yrittajat.fi/korona. Sieltä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.
Liity myös Suomen Yrittäjien perustamaan yrittäjien tukiryhmään Facebookissa. 

Yrittäjien maksuton juridinen puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on lähes sata ulkoisen neuvontaringin asiantuntijaa.

Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222. Varaudu kertomaan jäsennumerosi.
Ethän lähetä neuvontaan liittyviä kysymyksiä sähköpostitse!
Neuvontapalveluumme otetaan yhteyttä vuosittain noin 50 000 kertaa. Yhteydenottojen runsaan määrän vuoksi palvelussamme voi satunnaisesti olla ruuhkaa. Hoidamme kuitenkin kaikki neuvontakysymykset aina niin nopeasti kuin mahdollista. Huomaathan, ettei neuvontapalvelussa ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja eikä laatia tai tarkastaa sopimuksia tai muita asiakirjoja.