Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyyskasvatus Satakunnassa

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kouluttamalla opettajia, kehittämällä koulutusta, rakentamalla koulu–yritys-yhteistyötä ja tarjoamalla materiaaleja opetukseen.

Yrittäjyyskasvatus on elämässä tarvittavien taitojen ja valmiuksien oppimista. YES-verkosto kokoaa yhteen yrittäjyyskasvatustoimijat ja muut yrittäjyyden ja työelämävalmiuksien kehittämisestä kiinnostuneet toimijat niin kansallisesti kuin alueellisestikin.

YES levittää yrittäjyyskasvatuksen toteuttamismalleja ja materiaaleja. Painettuja materiaaleja voit kysyä YES-Satakunnasta – saat YESin sekä muiden toimijoiden tuottamia opetushenkilöille suunnattuja yrittäjyyskasvatuksen materiaaleja. YESin omat materiaalit löydät sähköisenä täältä >>

YES Satakunta

YES Satakunta on yrittäjyyskasvatuksen tukipalvelu opettajille ja oppilaitoksille. YES Satakunta tukee ja valmentaa opettajia yrittäjyyskasvatuksessa ja toimii alueellisen yrittäjyyskasvastustyön rakentajana ja yhteistyön kehittäjänä. Tavoitteena on, että jokainen suomalainen nuori saa yrittäjyyskasvatusta kouluasteesta ja paikkakunnasta riippumatta ja että jokaisella opettajalla on valmiudet toteuttaa yrittäjyyskasvatusta omassa työssään.

YES Satakunta toimii Prizztech Oy:ssä Porin Puuvillassa. Prizztech Oy:n päätehtävänä on elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantaminen.