Etsi

EURAJOEN MARKKINAT 2019


la 17.08.2019 klo 9.00 – 16.00
Eurajoen Yhteiskoulun pihapiirissä
Rompetori Viljamakasiiniin ympäristössä

Iloisten yllätysten päivä!
Markkinahumussa treffaat nykyiset tuttavasi ja ystäväsi. Saatat bongata lapsuudentoverisi tai koulukaverisi vuosien takaa.

Yrittäjien ja yhdistysten päivä!
Mainio tilaisuus yrittäjille, tuottajille, yhdistyksille ja palveluntarjoajille tehdä kauppaa, esitellä tuotteitaan, tai ihan vaan rupatella joutavia.

Markkinapuhelin, 044 500 3575 päivystää arkisin ti- pe klo 9.00 – 15.00.
Paikkavaraukset, 2018 varaajille ennakkoon 22.4-3.5 mahdollisuus varata sama paikka kun vuoden 2018 markkinoilla.
Varaukset uusille varaajille 8.5 alkaen.

SOITA JA VARAA OMASI!

Markkinointikanavamme

Markkinalehti jaetaan Eurajoella
Nettisivu www.eurajoenyrittajat.fi
Facebook Eurajoen Yrittäjät eurajoenyrittajat
Facebook Eurajoen Markkinat eurajoenmarkkinat
Instagram eurajoenyrittajat
Twitter Eurajoen Yrittäjät eurajoki
Hallituksen tavoittaa Whatsapp viestillä tarvittaessa!
 

MARKKINALEHTI ON ILMESTYNYT! PDF iconeurajoenmarkkinaliite_final.pdf


Eurajoen Markkinoiden juhlavuosi 2019, vuorossa 40 kerta Markkinoita

Markkinat on muuttuneet vuosien saatossa niin paikan kun tapahtuman koon suhteen. Markkinoiden tapahtumapaikkana on ollut Eurajoen keskustan kehittymisen myötä Jokisilta, Esson tontti, Spar-Marketin ympäristö ja nyt muutamana viimeisenä kertana Koulukeskuksen ympäristö.

Markkinoiden koko on vuosien kulussa kasvanut niin myyntipaikkojen kun oheistapahtumien suhteen vuoden 2019 markkinoilla on 160 kpl/Rompetorilla 27 myyntipaikkoja ja esiintymislavalle on saatu paikallisia esiintyjiä toki myös ulkopuolisia on mukana. Viimevuosina eteenkin palautekeskusteluissa on esiin tullut, jopa markkinoiden järjestäminen niin, että myös sunnuntai olisi markkinapäivä. Tähän ei uskallusta vielä ole ollut.

Markkinamyyjät toki ovat se pääjuttu mikä markkinahengen luo mutta pitää olla myös muuta kuten aiempina vuosina on ollut Taikuri, Pelle, Piiparinen, Huutokauppakeisari, Nuorisosoittokunta, Sambaryhmä, Surmanajo, Missikisa, Eri orgesterikokoonpanoja jne…

Yhteistyökumppanit ovat vaihtuneet vuosien saatossa on Urheiluseuroja, Pappamopokerho, Soittokunta, Rotaryklubi, Kunta  jne…yhteistykumppanien rooli kasvaa kun tilaisuuden koko kasvaa, tarvitaan niin iso joukko talkoolaisia. 

Markkinapäivä on muodostunut perinteeksi, jossa entiset ja nykyiset Eurajokiset tapaa toisiaan oikein luvan kanssa nykyään kun on muodostunut jonkinlainen este, ettei muuten tavata kun pitää olla jokin syy tapaamiseen sellainen on Eurajoen Markkinat.

Tervetuloa Eurajoen Markkinoille 2019

Markkinatoimikunnan vetäjä

Jarmo Sallila
 

Gagerides Show on mahtava ja henkeäsalpaava ajonäytös,  jossa voi kokea jännityksen ja vaaran ihan pallon vieressä. Kuskeihin kohdistuu kovimmillaan viiden G:n ja kuskit ohittavat toisensa jopa kaksi kertaa sekunnissa 60km/h:n vauhdissa. Tule näe ja koe!


Markkinatunnelmaa vuodelta 2017