Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

EURAJOEN MARKKINAT 2021 PERUTTU

Valitettavasti tämän hetkisen koronatilanteen vuoksi olemme päätyneet perumaan tämän vuoden markkinat. Olemme yhteydessä kaikkiin yhteistyökumppaneihin sekä jo paikan varanneisiin myyjiin. Nähdään ensi vuonna!

______________________________________________________________________________________

 

14.8.2021 on vuorossa 41. Eurajoen Markkinat. Tänä vuonna markkinat juontaa Jarkko Kupiainen. Esiintyjinä ovat  mentalisti Marko Poskiparta sekä paikallinen muusikko/orkesteri/bändi.  Pappamopo kerho ajeluttaa traktoreilla klo 8-16 ja lounas on katettuna  klo 11-14.30 Eurajoen Kristillisellä Oppilaitoksella.

 

 

Päivän ohjelma:

9.00 Markkinamyynti alkaa

10.00 Markkinoiden avaus, Mikko Norberg

10.15 Nakkilan harmonikka, vuosirenkaat

10.45 Kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi

11.15 Nakkilan Harmonikat

12.00  Mentalisti Marko Poskiparta

13.30 Väistyvien 2020 Kartanon Herran ja Rouvan kuulumiset

13.45 Vuoden 2021 vuoden kartanon Herran ja Rouvan esittelyt

14.00 Vuoden 2021 Kartanon Herra ja Rouva saapuu

14.15 Musiikkia, näytteleasettelijoiden kuulumisia 

 

 

Kuvia aiemmilta markkinoilta löydät Facebookista / Eurajoen Markkinat sekä Instagram / eurajoenyrittajat

 

 

 

la 14.08.2021
Eurajoen Yhteiskoulun pihapiirissä
Rompetori Viljamakasiiniin ympäristössä

Iloisten yllätysten päivä!
Markkinahumussa treffaat nykyiset tuttavasi ja ystäväsi. Saatat bongata lapsuudentoverisi tai koulukaverisi vuosien takaa.

Yrittäjien ja yhdistysten päivä!
Mainio tilaisuus yrittäjille, tuottajille, yhdistyksille ja palveluntarjoajille tehdä kauppaa, esitellä tuotteitaan, tai ihan vaan rupatella joutavia.

Markkinapuhelin, 044 500 3575 päivystää arkisin ti- pe klo 9.00 – 15.00.

Lue uusin markkinalehti tästä -> http://www.satakunnanviikko.fi/neo/4/ejoenmarkkinat.pdf


SOITA JA VARAA OMASI!

Markkinointikanavamme

Markkinalehti jaetaan Eurajoella sekä lähiseudulla.
Nettisivu www.eurajoenyrittajat.fi
Facebook Eurajoen Yrittäjät eurajoenyrittajat
Facebook Eurajoen Markkinat eurajoenmarkkinat
Instagram eurajoenyrittajat
Twitter Eurajoen Yrittäjät eurajoki
Hallituksen tavoittaa Whatsapp viestillä tarvittaessa!


 

Tästä voit lukea viime vuoden markkinalehden:

PDF iconeurajoenmarkkinaliite_final.pdf


Tunnelmia aikasemmilta vuosilta:

Eurajoen Markkinat lauantaina 17.8.2019 ovat onnistuneesti ohi. Eurajoen Markkinoilla perinteisesti valittiin uudet Kartanon Herra Harri Mäkinen ja Kartanon Rouva Marja Vaitomaa. Onnittelut! Kiitos kaikille, ensivuonna uudelleen!

Eurajoen Markkinoiden juhlavuosi 2019, vuorossa 40 kerta Markkinoita

Markkinat on muuttuneet vuosien saatossa niin paikan kun tapahtuman koon suhteen. Markkinoiden tapahtumapaikkana on ollut Eurajoen keskustan kehittymisen myötä Jokisilta, Esson tontti, Spar-Marketin ympäristö ja nyt muutamana viimeisenä kertana Koulukeskuksen ympäristö.

Markkinoiden koko on vuosien kulussa kasvanut niin myyntipaikkojen kun oheistapahtumien suhteen vuoden 2019 markkinoilla on 160 kpl/Rompetorilla 27 myyntipaikkoja ja esiintymislavalle on saatu paikallisia esiintyjiä toki myös ulkopuolisia on mukana. Viimevuosina eteenkin palautekeskusteluissa on esiin tullut, jopa markkinoiden järjestäminen niin, että myös sunnuntai olisi markkinapäivä. Tähän ei uskallusta vielä ole ollut.

Markkinamyyjät toki ovat se pääjuttu mikä markkinahengen luo mutta pitää olla myös muuta kuten aiempina vuosina on ollut Taikuri, Pelle, Piiparinen, Huutokauppakeisari, Nuorisosoittokunta, Sambaryhmä, Surmanajo, Missikisa, Eri orgesterikokoonpanoja jne…

Yhteistyökumppanit ovat vaihtuneet vuosien saatossa on Urheiluseuroja, Pappamopokerho, Soittokunta, Rotaryklubi, Kunta  jne…yhteistykumppanien rooli kasvaa kun tilaisuuden koko kasvaa, tarvitaan niin iso joukko talkoolaisia. 

Markkinapäivä on muodostunut perinteeksi, jossa entiset ja nykyiset Eurajokiset tapaa toisiaan oikein luvan kanssa nykyään kun on muodostunut jonkinlainen este, ettei muuten tavata kun pitää olla jokin syy tapaamiseen sellainen on Eurajoen Markkinat.

Tervetuloa Eurajoen Markkinoille 2019

Markkinatoimikunnan vetäjä

Jarmo Sallila
 

Gagerides Show on mahtava ja henkeäsalpaava ajonäytös,  jossa voi kokea jännityksen ja vaaran ihan pallon vieressä. Kuskeihin kohdistuu kovimmillaan viiden G:n ja kuskit ohittavat toisensa jopa kaksi kertaa sekunnissa 60km/h:n vauhdissa. Tule näe ja koe!


Markkinatunnelmaa vuodelta 2017