Etsi

EHDOTA KARTANON HERRA JA ROUVA EHDOKASTA

EHDOTA KARTANON HERRA JA ROUVA EHDOKASTA

Aika

17.3.2019 | 18:00 - 31.5.2019 | 18:00
Markkinat

Ensimmäinen Kartanonherra valittiin Martti Hietapakan ehdotuksesta jo vuonna 1986.

Herran ja Rouvan valitsee vuosittain Eurajoen Yrittäjien hallitus. Valinta ei ole ollut koskaan helppo tehtävä, sillä sopivia ehdokkaita on ollut aina useita. Valinta aiheuttaakin aina tiivistä keskustelua ja tarkkaa pohdintaa.

Mitä sitten tehtäviin valittavilta Kartanonherralta ja –rouvalta vaaditaan? Heidän tulisi olla tehnyt Eurajokea tunnetuksi myös oman kotikuntansa ulkopuolella. Heidän tulee lisäksi kyetä suoriutumaan tulevista tehtävistään. Uusi Kartanonherra ja –rouva julkistetaan aina elokuussa Eurajoen markkinoilla juhlallisin menoin, puhein, saatesanoin ja kukkasin.

Mitä he sitten tekevät? Uusin Kartanonherra ja –rouva edustavat Eurajokea vuoden aikana erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. He saavat näkyä ja kuulua monin eri tavoin. Mitä enemmän ja mitä useammin sitä parempi – mitään pakkoa tähän ei kuitenkaan ole. Arvonimi onkin erityisesti meidän kaikkien yhteisesti antama palkinto ja tunnustus jo hyvin tehdystä työstä!

Seuraavaa Kartanonherraa ja Kartanonrouvaa voit ehdottaa itse lähettämällä ehdokkaan nimen ja lyhyen perustelun puheenjohtajamme sähköpostiin

Eurajoen Markkinat 17.8.2019