Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Satakunnan Yrittäjien luottamushenkilöiden KICK OFF 2022 -koulutusilta to 16.9. klo 16 alkaen

Satakunnan Yrittäjien luottamushenkilöiden KICK OFF 2022 -koulutusilta to 16.9. klo 16 alkaen

Aika

16.9.2021 | 16:00 - 19:15

Paikka

Pripoli, auditorio

Hinta

Maksuton luottiksille
Koulutus

Satakunnan Yrittäjien luottamushenkilöiden (paikallisyhdistyksissä toimivat luottamushenkilöt ja toimihenkilöt)

KICK OFF 2022 torstaina 16.9.2021 klo 17-19 Porissa (ruokailu alkaen klo 16)

Tänä vuonna luottamushenkilöiden Kick Off järjestetään tehokkaana iltatapahtumana Porin Pripolissa torstaina 16.9.2021 klo 17-19 (ruokailu klo 16 alkaen). Kick Offiin ovat tervetulleita kaikki alueen luottamushenkilöt.

Kick Offissa pureudutaan Satakunnan Yrittäjien toimintaan vuonna 2022. Tule siis mukaan jättämään jälkesi suunnitelmiin. Lisäksi puimme maakunnan yhteistä Yrittäjyysmaakunta-brändiä. Mikä se on? Miksi se on tärkeää? Miten saamme brändin tunnetuksi? Puheista tekoihin!

Tule rohkeasti vaan mukaan ja tapaamaan illan aikana myös muita luottiksia sekä Satakunnan Yrittäjien toimiston väkeä. Olisi kiva nähdä teitä kaikkia!

Illan ohjelmassa sokerina pohjalla on kirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiaisen luento meille aiheella Yhteistyöllä onnistumiseen! Tiimiäly yrittäjyyden voimavarana. 
Tutustu Maarettaan: www.maaretta.com

Haluatko voimaa ja energiaa tulevaan syksyyn?
Kaipaatko konkreettisia työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen?
Haluatko selkiyttää itsellesi missä menet yrittäjänä ja luottamushenkilönä juuri nyt?
Haluaisitko saada haltuun yksinkertaisen menetelmän jonka avulla vaikeatkin tilanteet ratkeavat myönteisesti?
Miten voit tukea yhteistyötä yrittäjien kesken? Luvassa Maaretta Tukiaisen puheenvuorossa tosielämän tarinoita, lyhyitä tietoiskuja ja käytännön harjoituksia yksin ja yhdessä.

Osallistujien kesken illan lopuksi arvonta. Ilta päättyy viimeistään noin klo 19.15.

Vielä ehdit siis mukaan Kick Offiin! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

HUOM! Käyttäkää hyödyksi myös tämä loistava mahdollisuus!! ->-> Paikallisyhdistyksen tervetuloa-videotervehdys uusille jäsenille, Satakunnan Yrittäjät tarjoaa paikallisyhdistyksille loistavan mahdollisuuden!Kick Offin yhteydessä tarjotaan mahdollisuus paikallisyhdistysten puheenjohtajille (tai muulle sovitulle henkilölle teidän paikallisyhdistyksestä)uusille jäsenille lähetettävän videotervehdyksen kuvaamiseen ennen Kick Offia torstaina 16.9. klo 14-16 välisenä aikana Pripolissa.Videotervehdykset on havaittu hyväksi uuden jäsenen toivottamiseksi tervetulleeksi järjestöön ja sitä myötä toimintaa on tuotu läheisemmäksi.Aluejärjestö siis huolehtii kuvauksen kustannuksista. (Ohjeistus kuvausajan varaamisesta ja kuvauksesta on laitettu 3.9. PY Puheenjohtajien Teamsiin Jäsenasiat ja -hankinta-kohtaan)

Tervetuloa!

Ystävällisin Luottis Kick Off-terveisin, Satakunnan Yrittäjät