Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Eurajoen Yrittäjien Seppä-patsas 2015

Eurajoen Yrittäjät valitsee vuosittain joukostaan ansioituneen yrittäjän /yrityksen, joka palkitaan Seppä-patsaalla. Vuoden 2015 Seppä-patsaan saaja on vauhdikkaassa kasvussa oleva sekä laadukkaista kiinteistöhuoltopalveluista tunnettu Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy.

Eurajoen kiintestöpalvelu Oy on perheomisteinen
yritys ja sen yrittäjinä ja omistajina toimivat Iiro, Mika ja Risto Kovanen. Eurajoen kiinteistöpalvelu Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2011, kun nykyiset yrittäjät ostivat Eurajoen kiinteistö- ja tilipalvelu Oy:n kiinteistöhuoltotoiminnan. Yritys on Eurajoella ja Raumalla neljän vuoden aikana laajentunut nopeasti 11 henkilöä vakituisesti työllistäväksi kiinteistöhuollon erityisosaajaksi. Kesäsesongin aikana yrityksen henkilöstömäärä tuplaantuu ja yritys on työllistänut ison joukon nuoria. Yrityksen arvoihin kuuluvat asiakaslupausten pitäminen sekä laadukas työjälki, jotka ovat tulosta yrityksen panostuksesta työntekijöiden työhyvinvointiin sekä jatkuvasta koulutuksesta. Yritys kouluttaa työntekijöitä mm. oppisopimuskoulutuksella.

Eurajoen kiinteistöpalvelu on yritys, joka toiminnallaan luo positiivista kuvaa Eurajoen yrityksistä. Lisäksi yritys on oiva esimerkki siitä, miten yritystoiminnan kehittämistä on viety määrätietoisesti ja kannattavasti eteenpäin siirtämällä vankkaa yrittäjyyskokemusta nuoremman yrittäjäpolven käyttöön. Valinta oli hallituksellemme näin erittäin helppo, toteaa Eurajoen Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Valtonen.

Lisätiedot

Eurajoen Yrittäjät ry, Tommi Valtonen, p. 050 60 122

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy, TJ Iiro Kovanen p. 044 360 8610Eurajoen Yrittäjät
Tommi Valtonen

Puheenjohtaja