Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Toimintasuunnitelma 2020

Tavoitteet ja toiminta:

1. Vähintään yksi laaja juttu paikallislehdessä.

Jatketaan säännöllistä yhteistyötä paikallislehden kanssa mm.  tapahtumat ja niiden markkinointi ja mainonta.  Järjestetään Alasatakunnan toimistopäällikön ja Yrityskehittäjän kanssa yhteisiä tapaamisia säännöllisesti.

2. Vähintään yksi yhteinen tapahtuma yrittäjät/kuntapäättäjät.
 Jatketaan aamukahvi- tilaisuuksia kunnanvirastolla kerran kuukaudessa. E-tiimi kokoontuu säännöllisesti.

3. Jäsenten ja potentiaalisten jäsenten yhteinen tapahtuma
Koulutustapahtumien järjestämistä jatketaan yhdessä kunnan kanssa.

4. Euran Yrittäjien hallitus ehdottaa paikallisyhdistyksen sääntömuutoksen tekemistä Satakunnan Yrittäjien mallisäännöllä, jossa on yksi vuosikokous.

 

Hallituksen jäsenten tehtäväalueiden toiminnan kehittämiseen kuuluu; jäsenhankinta, nuorten yrittäjien aktivoiminen yhdistystoimintaan, oppilaitosyhteistyö, yksinyrittäjät, Yrittäjäpäivän (5.9.) tapahtuman järjestäminen.

Vuoden 2019 pääpaino Euran yrittäjien toiminnassa on jäsenhankinta.

Näkyvyyttä tehostetaan: verkkosivuja ylläpidetään aktiivisesti ja sähköpostitiedottamista jatketaan ja muun sosiaalisen median käyttöönotto mahdollistetaan. Tavoitteena on jatkaa yhdistyksen ja paikallisen yrittäjyyden positiivista profiilin nostamista.

Euran Yrittäjien hallituksen toimintaan kuuluu osallistuminen vuonna 2020 Suomen Yrittäjien ja Satakunnan Yrittäjien järjestämiin koulutuksiin, valiokuntiin ja verkottumistilaisuuksiin sekä myös jäsenistön palkitseminen (vuoden yrittäjä, nuori yrittäjä ja yritysten tasavuodet).

Kaupan alan tapahtumat järjestetään yhteistyössä Euran kunnan ja Yrittäjänaisten kanssa. Näitä ovat Kesän Makuja - ja Joulumaa- tapahtumat sekä Pyhäjärviseudun Maalaismarkkinat.

Lisäksi järjestetään vuosittain yhteistyönä Yrittäjäjuhla Euran kunnan kanssa.

Toiminnan aikatauluissa huomioidaan Suomen Yrittäjien sekä Satakunnan Yrittäjien tapahtumakalenteri.