Etsi

Kiitos, kun ostat paikalliselta ! -kampanja Nakkilan ja Harjavallan Yrittäjillä

KIITOS, KUN OSTAT PAIKALLISELTA! – KAMPANJA ON HARJAVALLAN JA NAKKILAN YRITTÄJIEN ALULLE PANEMA KAMPANJA PAIKALLISTEN PALVELUIDEN PUOLESTA

Ostamalla palvelusi ja tuotteesi paikallisesti vahvistat oman alueesi elinvoimaisuutta, säilytät paikkakuntasi palveluita ja tuet työllisyyttä omalla paikkakunnallasi. Ei siis ole ollenkaan sama, mistä tuotteesi tai palvelusi hankit.

SÄILYTÄT PALVELUITA

Kampanjan avulla haluamme vaikuttaa paikallisten asukkaiden, yritysten ja julkisyhteisöjen kulutustapoihin ja ostoskäyttäytymiseen. Ostamalla paikalliselta saat aikaan positiivista vaikutusta omalla paikkakunnallasi. Jokaisesta eurosta, jonka kulutat omalla paikkakunnallasi, jää iso osa oman paikkauntasi hyödyksi: kohennat paikallistaloutta, autat luomaan työpaikkoja ja mahdollistat oman paikkakuntasi kehitystä. Paikallisten liikkeiden ja palveluiden tukeminen auttaa mm. nuoria työllistymään omalla paikkakunnalla. Pienikin muutos kulutustavoissasi oman paikkakuntasi hyväksi on yhteisöllesi arvokas sijoitus, joka kohentaa taloutta, luo työpaikkoja ja mahdollistaa oman paikkakuntasi kehityksen.

VAHVISTAT ELINVOIMAISUUTTA

Paikalliset yritykset ja yrittäjät pitävät asuinkuntasi elinvoimaisena. Omalla kulutuskäyttäytymiselläsi voi osoittaa olevasi ylpeä omasta kotikunnastasi. Arjen pienillä valinnoilla on siis iso merkitys. Jokainen euro, jonka käytät kotikuntasi yrityksen tuotteisiin ja palveluihin, auttaa paikallisia yrityksiä kasvamaan ja luomaan uusia työpaikkoja. Mieti siis kuinka kulutat ja suosi paikallista aina kun mahdollista. Sinun valinnoillasi on väliä.

TUET TYÖLLISYYTTÄ

Paikalliset yrittäjät ja yritykset ovat omalla toiminnallaan sijoittaneet paikkakunnan tulevaisuuteen ja uskovat siihen. Omalla kulutuskäyttäytymiselläsi voit osoittaa heille luottamustasi: ostosten keskittäminen omaan kotikuntaasi pitää talouden rattaat pyörimässä ja yrityselämä vahvistuu. Hyvin menestyvät yritykset ovat omalle kotikunnallesi elintärkeitä: verotulojen muodossa kotikuntasi saa tuloja, joilla mahdollistaa erilaisia julkisia palveluita asukkailleen. Paikalliset yritykset tukevat myös monta muuta aktiviteettia paikkakunnallasi, mm tukemalla junioritoimintaa, urheiluseuroja ja yhdistyksiä. Tämä on mahdollista vain sinun avullasi.

KAMPANJAN NÄKYVYYS

Kiitos, kun ostat paikalliselta! – kampanja näkyy vuoden mittaan mm. paikallislehti Sydän-Satakunnan lehti-ilmoituksissa, Harjavallan ja Nakkilan yrityksiin jaettavien mainostarrojen muodossa sekä internet-mainontana.

Laitathan tarrat näkyvälle paikalle yritykseesi ja käytät myös kampanjan sähköistä logoa omilla kotisivuillasi, Facebookissa että muissa yrityksesi sähköisissä kanavissa. Logon löydät kampanjasivulta. Toivomme, että Nakkilan ja Harjavallan kaikki yritykset ovat mukana!

Kiitos, kun olet mukana!

Lisätiedot kampanjasta antaa:

Pekka Virtanen, p. 044 710 5453, pekka.virtanen@prizz.fi, Harjavallan Yrittäjät ry
Terja Wahlberg, p. 040 516 3633, terja.wahlberg@gmail.com, Nakkilan YrittäjätUUSI KAMPANJAMME ON ALKANUT - KIITOS, KUN OSTAT PAIKALLISELTA !
KÄY KATSOMASSA NETTISIVUJA: WWW.OSTAPAIKALLISELTA.FI


PAIKALLISET YRITYKSET LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ.