Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Harjavallan Yrittäjien Kevätmarkkinat lauantaina 5.5. klo 10-14, yrittäjä tule mukaan tapahtumaan !

Hei harjavaltalainen yrittäjä!

Harjavallan Yrittäjät ry on järjestää Harjavaltaan lauantaina 5.5.2018 klo 10-14 hieman hulinaa eli Kevätmarkkinat Kiitos, kun ostat paikalliselta!-kampanjamme hengessä. Kaupungintalon viereiselle viuhka-aukiolle on tarkoitus saada mukaan runsaasti yrityksiä ja muita toimijoita.

Nakkilan Yrittäjät saivat aikaiseksi viime vuonna näyttävän tapahtuman, jonka sisältö ja ohjelma yksityiskohtaisemmin alla olevasta linkistä:

https://www.yrittajat.fi/satakunnan-yrittajat/nakkilan-yrittajat/a/uutis...

Nakkilassa järjestetään oma kevätmarkkinatapahtuma samana päivänä, näin olemme yhteisesti nakkilalaisten kanssa sopineet.

Sen lisäksi, että yritämme saada mahdollisimman hyvin paikalliset kauppaliikkeet ja yritykset tapahtumaan mukaan, yritämme  saada myös harjavaltalaisia yhdistyksiä mukaan  elävöittämään päivää. Jos yrityksenne  haluaa olla tapahtumassa mukana ja tuoda päivään oman mausteenne, niin olkaa mahdollisimman pian yhteydessä allekirjoittaneeseen ( ) tai Harjavallan Yrittäjien puheenjohtaja Tuula Saariseen ( ). Ideoidaan ja suunnitellaan päivän sisältöä tarkemmin yhteydenottojenne perusteella.