Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kankaanpään Yrittäjät

 


Kankaanpään Yrittäjät ry - paikallista edunvalvontaa yrittäjien hyväksi

Kankaanpään Yrittäjillä on jäseniä noin 250 kpl. Teemme paikallista vaikuttamista kaikkien jäsenyrityksemme puolesta. Pienen kaupungin voimavara on paikallisissa yrityksissä. Haluamme vaikuttaa siihen, että toimintaympäristömme kehittyy ja kaupunkimme toimii yrittäjämyönteisesti kaikessa päätöksenteossa. Paikallisyhdistyksemme tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, kehittämisyhtiön sekä monien muiden kanssa. Kaiken toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä. 

Yrittäjäjärjestö yhdistää yrittäjät

Kankaanpään Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Suomen Yrittäjät ry on järjestömme keskus, josta yrittäjien edunvalvontaa hoidetaan laaja-alaisesti niin valtakunnallisesti kuin EU:n tasolla. Maakuntamme asioita hoitaa Satakunnan Yrittäjät ja paikallisen tason toiminnasta vastaa paikallisyhdistys Kankaanpään Yrittäjät. Järjestön toiminta yhdistää yrittäjien äänen kautta maan.


Yhdistyksen puheenjohtajana toimii

Toni Tolonen

T&T Kotiapu ja Henkilöstövuokraus Oy
Katkontie 1092
38950 HONKAJOKI
puh. 044 530 1051
email. tktolonen(a)gmail.com

 

Yhdistyksen sähköposti: kankaanpaan(at)yrittajat.fi

Kankaanpää on monipuolinen noin 13 000 asukkaan varuskuntakaupunki Pohjois-Satakunnan ytimessä. Kaupunki on Pohjois-Satakunnan elinkeinoelämän keskus ja tullut tunnetuksi myös palkitusta kaupunkisuunnittelusta, rikkaasta luonnostaan sekä runsaasta taiteen ja kulttuurin tarjonnastaan. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kaupunkiimme!

Kankaanpään Yrittäjät ry:n HALLITUS 2020 - yhteystiedot tästä.