Etsi

Merikarvialaisen Eumer Finlandin nuoret yrittäjät palkittiin Satakunnan Vuoden Nuori Yrittäjä-palkinnolla

Merikarvialaisen Eumer Finland Oy:n nuoret yrittäjät Jaakko ja Olli Ojamo palkittiin 7.6. Porissa Satakunnan Vuoden Nuori Yrittäjä-palkinnolla nuorten yrittäjien Summer Jam-tapahtuman yhteydessä.
Satakunnan Yrittäjät valitsee ja palkitsee vuosittain Satakunnan Vuoden Nuori Yrittäjä-palkinnonsaajan.


(Kuvassa Eumer Finland Oy:n Jaakko ja Olli Ojamo)


Merikarvian Yrittäjien edustajia mm. puheenjohtaja Tapani Kuusinen sekä Merikarvian kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa olivat myös mukana tilaisuudessa onnittelemassa nuoria yrittäjiä.


(Kuvassa vasemmalta alkaen:  Teuvo Uusimäki, kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa,
yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Tapani Kuusinen,
Jaakko Ojamo, kehittämisjohtaja Jorma Huuhtanen, Markus Malmi ja Päivi Heinonen.
Kuvasta puuttuu Olli Ojamo, toinen palkituista veljeksistä) 

MERIKARVIAN YRITTÄJÄT ONNITTELEE EUMER FINLAND OY:TÄ, ONNEA !

 

Satakunnan Vuoden Nuoriksi Yrittäjiksi palkitut Jaakko ja Olli Ojamo ovat vauhdissa. Merikarvialainen Eumer Finland Oy palkittiin Porissa 7.6.2011 Satakunnan Yrittäjien järjestämässä nuorten yrittäjien SummerJam-tapahtumassa.

Yritys on kasvanut neljässä vuodessa maailman suurimmaksi putkiperhojen valmistajaksi. Kaikki alkoi, kun Jaakko ja Olli Ojamo oppivat sorvaamaan pojannassikoina Merikarvialla isänsä messinkivalimossa. Suurena osana elämässä aina mukana ollut kalastusharrastus nivoutui sorvaamisen kanssa yhteen. Veljekset alkoivat valmistaa itse putkiperhojen runkoja.

– Sitten perhoja testasivat muut. Yhtenä syksynä eräälle kalastajalle nousi Merikarvianjoesta viisi yli 10-kiloista lohta ja nyt tämä kalastaja Harri Lundelin toimii yrityksen pääkalastusoppaana. Yhtäkkiä meidän valmistamat perhot olivat järjettömän kuumaa kamaa, 26-vuotias Olli Ojamo muistelee.

Eumer Finland Oy on merikarvialainen kalastusalan yritys ja se työllistää yhteensä 10 henkilöä. Tarjoaa työtä myös Merikarvian ja Honkajoen Työkeskuksen ihmisille. Toimialoihin kuuluvat mm. virveli- ja perhokalastustarvikkeiden valmistus, maahantuonti, vienti, tukkukauppa sekä kalastusmatkailu. Tunnetaan putkiperhojen kehittäjänä ympäri maailman. Itse valmistettaviin tuotteisiin kuuluu myös Eumer -karvamateriaalit. Tuo myös maahan perhokalastukseen ja -sidontaan tarkoitettuja tuotteita.