22.11.2017 klo 15:21
Uutinen

Puheenjohtajalta: Jäsenille syyskokous- ja tapahtuma-uutisia

Merikarvia pärjäsi taas mainiosti Satakunnan yrittäjäaktiivisin kunta-kilpailussa. Tällä kertaa kotiin tuomisina on toinen sija! Kuvassa Kehittämispäällikkö Aki Ruotsala ja Merikarvian Yrittäjät r.y. Puheenjohtaja Päivi Heinonen iloisissa tunnelmissa tuloksen selvittyä. Onnea Merikarvian kunta ja Merikarvian yrittäjät!

Hei,
Syksy on ollut melkoista hulinaa Yrittäjäyhdistyselämässä.
Lokakuussa kävimme pienellä porukalla Joensuussa Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä tekemässä Merikarviaa tutummaksi ja verkostoitumassa. Siellä jaettiin jo 50. kerran valtakunnallinen yrittäjäpalkinnon. Tällä kertaa merikarvialainen yritys ei päässyt kärkeen, mutta yritimme kuitenkin! Voittajia olivat Arcusys Oy, Finn Spring Oy, Fondia Oyj ja Lune Group Oy ltd. Onnittelut heille ja lisää tästä voitte lukea Suomen Yrittäjien sivuilta!
Loka-marraskuun vaihteessa pääsin matkailuyrittäjien ja kunnan edustajien kanssa vierailulle Kemiönsaarelle, missä heidän edustajansa esittelivät omaa tyyliään hoitaa ja kehittää matkailua elinkeinona. Tästä jäi meille jotain ideaa varmasti.

Merikarvian kunta pärjäsi taas hienosti Yrittäjäaktiivinen kunta -kisassa. Satakunnasta voiton vei nyt Rauma, mutta jälleen olimme kakkosia..ollaanpa siihenkin tyytyväisiä. Vuosi toisensa jälkeen olemme kärki kolmikossa olleet. Ensi vuoteen vielä hiukan tsempataan niin kilometripylväs tulee taas tänne!

Satakunnan Yrittäjien syyskokous oli Noormarkussa ja aluejärjestön hallitukseen valittiin Merikarvialta edelleen jatkamaan Teuvo Uusimäki ja varalla allekirjoittanut. Vaalitoimikuntaan valittiin edelleen myös minut.Satakunnan Yrittäjät järjestää Yrittäjägaalan Porissa 2.12. ja meitä merikarvialaisia on menossa peräti16 sinne! Pidämme Merikarvian Yrittäjien lipun korkealla!

Kunta ja Prizztec ovat järjestäneet täällä eri alojen yrittäjille kokoontumisia. Itse olin palvelu- ja matkailuyrittäjille suunnatussa illassa ja oli kyllä mielenkiintoista! Aina sitä oppii vanhakin koira uutta!

Merikarvialla juotiin vuoden viimeiset Aamukaffeet kahvila Herkkupuodissa viime viikolla. Puhuttiin rahasta Maaseudun kehittämisen tiimoilta ja asiaa valottivat Juha Vanhatalo Kankaanpäästä ja Anne Heikintalo Merikarvialta. Ottakaapa heihin tai Prizztekin Merikarvian edustaja Marika Lähteeseen yhteyttä, jos on hyvä investointi- tai kehittämisidea yritykseenne.

Syyskokous Korsutuvalla keräsi 25 hengen kokousväen, kiitos osallistuneille!

Allekirjoittanut jatkaa edelleen nuijan heiluttajana ensi vuoden. Kiitän luottamuksesta! Hallitus uusiutui kolmella hengellä. Uusina remmiin astuvat Eero Erkkilä, Veli-Matti Heljakka ja Anne Kosma.

Muu hallitus ensi vuonna on: Nina Anttila, Matti Ehonen, Matti Heinonen, Anna-Maija Jokimäki, Jukka Kallioinen, Markus Malmi, Juho Mäkipuro, Kati Niittyniemi ja Henna Viikilä.

Yrittäjien järjestämään teatterimatkaan( Cats, Tampere) lähtee 20 henkeä keskiviikkona. Vielä kyselen mahdollisia halukkaita maaliskuun Riikan reissuun; ei pidennetty viikonloppu 22.-25.3.2018, lentäen Helsinki-Riika-Helsinki ja majoitus neljän tähden hotellissa, bussikyyti Merikarvialta Helsinkiin.

Joulunavaus tapahtuma on 1.12.2017 klo 16 alkaen kunnanvirastolla. Koululaisten myyjäiset alkavat heti klo 16 ja noin puoli viiden aikaan kunnan tarjoama joulupuuro, jonka Yrittäjänaiset tarjoilevat. Yrittäjät tarjoavat mehua ja pipareita ja karamelleja sekä hoitavat paikalle Joulupukin noin klo 17.30. Kaikki mukaan!

Joulutoria kasataan kovaa vauhtia ja olemme antaneet tukemme tapahtumaan lainaamalla sihteeriä tämän torin järjestämiseen. Tori on 22.12.perjantaina klo 10.00-18.00. Toripaikat ovat maksuttomia ja paikalle toivotaan yhdistyksiä ja yksityisiä myyjiä. Varaa paikkasi p.0503265135!

Ja sitten viimeisenä eikä todellakaan vähäisimpänä oma pikkujoulumme Mieslaulajain talolla 5.12. klo 18.00. Tervetuloa! Ruuan tarjoaa yhdistys ja paikalla on baari. Ohjelmasta vastaa Simodeus. Pukkikin vierailee, joten pikkupaketti mukaan. Ilmoittaudu heti mutta viimeistään 26.11. tähän sähköpostiin tai sihteeri Tarjalle p. 0465982695 soittaen tai viestillä.

Oikein hyvää ja kiireistä joulunalusaikaa! Tavataan tapahtumissa!

-Päivi Heinonen-