Etsi

Puheenjohtajan joulutervehdys

Merikarvian Yrittäjien puheenjohtajan, Päivin, jouluterveiset. Hyvää joulua kaikille!

Rakkaat yrittäjät

Vuosi 2018 on vierinyt vakaasti kohti loppua. Valmistaudumme hiljentymään jouluun.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon, niin yhteiskunnassa, Satakunnassa kuin Merikarviallakin. Kuntamme vietti unohtumatonta 150- juhlavuotta. Tapahtumia riitti joka kuukaudelle, johtoporrasta uusittiin, lehtien palstoille päästiin monessakin mielessä. 150-vuotis juhlassa puhumassa ollut Peter Vesterbacka toi yrittäjyyteen uskoa kannustamalla olemaan omanlaisensa ja tekemään asioita erilailla kuin muut. Ja ennen kaikkea uskomaan omaan asiaansa vaikka välillä on haasteita. Ekonomistit ennustavat talouden kasvun hidastumista, ja SOTE-uudistus hidastelee aiheuttaen paljon pään vaivaa. Nyt mm. Porissa ja Kankaanpäässä kaksi isoa työnantajaa on lopettamassa toimintaansa. Toivokaamme että työttömyysuhan alla olevat löytävät oman "Angry Birdsinsä" ja saavat sen nousemaan lentoon. 
 
Satakunnan Yrittäjien uutiskirje lähetettiin tällä viikolla kaikille jäsenille. Suosittelen lukemaan sen nyt, vaikkei muulloin tulisi aina luettua. Kirjeessä kerrotaan aluejärjestön puheenjohtajiston ja hallituksen muutoksista vuoden alussa. SatakunnanYrittäjien 80-juhlavuosi oli monin tavoin tapahtumarikas ja antoisa, mutta haasteitakin matkan varrelle on osunut.

Ensi vuoden teema Satakunna Yrittäjissä on KASVA SATAKUNTA!. Toivon ja uskon, että me merikarvialaiset edelleen puhallamme yhteen hiileen, tuemme toisiamme ja pyrimme kasvuun, jolla on myönteien vaikutus jokaiselle meistä.

Kiitän Merikarvian Yrittäjien hallitusta, erilaisiin talkoisiin osallistuneita sekä kaikkia jäseniä kuluneesta vuodesta ja tapahtumiimme osallistumisesta.

Toivotan sydämestäni kaikille levollista joulun aikaa, tunnelmallista joulua ja entistäkin parempaa uutta vuotta 2019.

-Päivi-