Etsi

Emergency banner

Puheenjohtajan huhtikuinen tervehdys!

Hei, ja ihanaa aurinkoista arkea juuri Sinulle, Merikarvian Yrittäjäyhdistyksen jäsen!

Huhtikuu toi mukanaan  eduskuntavaalit ja nyt jännityksellä odotetaan uuden eduskunnan asettumista työhönsä sekä uutta hallitusta. Voi olla aikaa vievä tehtävä, mutta toivotaan Suomen ja yrittäjyyden kannalta myönteisesti toimivaa joukkoa!

Tässä ote Suomen Yrittäjien sivuilta: "Eduskuntavaaleissa valittiin 33 yrittäjäkansanedustajaa. Suurimmaksi yrittäjäpuolueeksi nousi perussuomalaiset 13 yrittäjällä, toiseksi keskusta 7 yrittäjällä ja kolmanneksi kokoomus 5 yrittäjällä. RKP:llä on kolme yrittäjäkansanedustaa ja yhden yrittäjäkansanedustajan puolueita ovat SDP, vihreät ja Liike Nyt."

Kevät koittaa Merikarviallekin mukavien tuulten saattelemana: Jokipäivä 27.4. avaa kalastuskauden virallisesti ja Ojamon pojat tätä jo kiireellä järjestävät, Herkkupuoti on avannut ovensa, Ravintola Rantahuoneelle on saatu yrittäjät, uusi K-kauppias Janne Vuollo jatkaa edellisten tapaan 5 %:n alennusta yrittäjälle elintarvikkeista, Sannan savustamon Mari Santa järjestää pop up -ravintolapäivän kalastusmuseolla ja torilla sekä paikallisissa liikkeissämme kesän odotus näkyy monella tavalla. Hyödynnämmehän kaikki paikkakunnan liikkeitä mahdollisuuksien mukaan! Näin pidämme omalta osaltamme paikkakuntaamme elinvoimaisena!

Keskiviikkona 24.4. Aktiivinen Pohjois Satakunta r.y:n vuosikokous on Merikarvialla. Leader-hankkeita on ollut Po-San alueella todella runsaasti. Hankekausi lähenee loppuaan ja rahatkin on vähenemässä, mutta uutta kautta jo suunnitellaan. Toki edelleen voi hankkeista kysellä toiminnanjohtaja Juha Vanhapaastolta (p. 050 588 5363), jos mielessäsi on aihe, johon Leader tukea voisi käyttää.

Merikarvian Yrittäjät isännöi Satakunnan yrittäjäyhdistysten puheenjohtajien kokousta 29.5. Ensin kokoustamme ja sitten menemme esittelemään puheenjohtajille joki- ja merialueita melomalla Purolomien Juhon johdolla. Toivotaan kaunista ilmaa sinnekin, jolloin Merikarvia näyttäytyy parhaimmillaan!

Pääsiäisen juhla- ja vapaahetkien jälkeen koitti ihana keväinen arki! Nyt sormet syyhyävät jo puutarha- ja pihahommiin sekä nauttimaan raittiista ilmasta. 

Toivotan Sinulle antoisia kevätpäiviä ja ihanaa kesän odotusta! Otathan yhteyttä ruusujen taikka risujen merkeissä!

 

Terveisin
Päivi
Merikarvian Yrittäjien puheenjohtaja