Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Toukokuun puheenjohtajakirje

Hei hyvä yrittäjä!

Huh, mikä viikonloppu olikaan! Eurovaalit ja Suomen jääkiekon maailmanmestaruus! Kanavalta toiselle siirtyilin sunnuntai-iltana televisiota katsoessani… olipa jännää! Mutta hyvin kävi sekä pelissä että vaaleissa. Vielä kun saadaan maalle hallitus, niin ollaan valmiita Suomen EU-puheenjohtajakauteen! On tulevalla pääministerillä reipas aloitus kaudelleen. Uskomme että kaikki sujuu hienosti.

Merikarvialla on jo startattu kesään: mökkiläisiä näkee katukuvassa ja varmasti myös liikkeissä asioimassa. Kunhan ensi viikolla ilmatkin lämpenevät, alkaa oikeasti tuntua kesältä!

Me Merikarvian Yrittäjät hankimme varoja vuokraamalla Yrittäjämökkiä (siellä on nyt tehty remonttia ja suursiivous) sekä Yrittäjämarkkinoiden tuotolla. Yrittäjien jäsenmaksusta saamme myös hyvän osamme.

Toukokuussa tapahtunutta

Satakunnan Yrittäjien kevätkokous pidettiin Karviassa 8. toukokuuta. Saimme tutustua Anne Mattilan taidekahvilaan, hänen taiteeseensa ja omin sanoin hän kertoi, miten taidekahvila on saanut alkunsa. Suosittelen piipahtamaan siellä, kun lähimatkailupäivä on asialistallanne! Satakunnan Yrittäjien tulos ja tilit olivat hyväksyttävissä ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus yksimielisesti.

Omat Aamukaffeemme juotiin viimeisen kerran tänä keväänä kunnanvirastolla 14. toukokuuta. Satakunnan Yrittäjien toimistolta Kati Mäenpää ja Pia Österlund olivat kertomassa Yrittäjien Mentori-toiminnasta ja sukupolven- ja omistajanvaihdoksesta. Hyvin kerrottua asiaa, kiitos heille! 

15.–16. toukokuuta piipahdimme noin 40 hengen joukolla Kunnallisjohdon seminaarissa Lappeenrannassa. 1100 kuntapäättäjää ja yrittäjien edustajaa oli koolla. Hyviä puheenvuoroja yrittäjiltä ja arvokasta tietoa kunnan päättäjille. Ja tietysti verkostoitumista! Rankka yhden yön reissu Suomen toiselle laidalle, mutta oli antoisaa.

Tulevia tapahtumia

Tänään saapuvat Satakunnan paikallisyhdistysten puheenjohtajat Merikarvialle kokoukseen, ja viemme heitä melomaan kauniille Merikarvian joelle. Onneksi näyttää aurinkokin pilkistelevän, vaikkei nyt ihan hellelukemia olekaan!

Kesä alkaa, kun koulut lauantaina päättyvät. 7. kesäkuuta on Siikainen Summer – mennään joukolla katsomaan, mitä naapurikunnassa tapahtuu! Ilmoittelemme alkukesästä, mitä vapaa-aikatoimikunta suunnittelee kesäretkeen ja syysretkeen, pysykää kuulolla!

Aurinkoa päiviinne!

Päivi