25.10.2019 klo 11:31
Uutinen

Puheenjohtajan syystalven terveiset

Lue Merikarvian Yrittäjien puheenjohtajan kirjeestä, mitä syystalvella on tiedossa!

Hei ja hyvää loppusyksyä ja alkavaa talvea!

Terveisiä Valtakunnallisilta yrittäjäpäiviltä Lahdesta! Olimme matkassa Satakunnasta 50 yrittäjän voimin, Merikarvian Yrittäjiä oli mukana kuusi. Reissu oli jälleen kerran antoisa liittokokouksineen, hyvine luentoineen ja verkostoitumisineen. Liittokokouksessa Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila piti hyvän alustuksen Satakunnan ehdotuksesta olla korottamatta jäsenmaksuja. Tämä on asia, josta olemmme useana vuonna puhuneet, mutta tällä kertaa se oli erityisen hyvin valmisteltu. Asia meni äänestykseen, kuten aina, mutta nyt jäsenmaksun ennallaan pitämisen taakse tuli jo 35 prosenttia liittokokousedustajista ympäri Suomen. Silti siis Liittokokous päätti korottaa jäsenmaksuja Suomen Yrittäjien ehdotuksen mukaisesti kaksi prosenttia, ikävä kyllä.

Lauantain juhlagaalassa puhujana oli pääministeri Antti Rinne. Gaalassa valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin nyt jo 52. kerran. Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saivat tänä vuonna HT Laser Oy, Merima Oy, Rukakeskus Oy ja Tapojärvi Oy. Valtakunnalliset yksinyrittäjäpalkinnot jaettiin sen sijaan ensimmäistä kertaa. Valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon saivat Jaakko Marin JSM Consulting Oy:stä ja Linda Saukko-Rauta Redanredan Oy:stä. Palkituista voitte lukea lisää Yrittäjät.fi -sivuilta täältä ja täältä.

Satakunnan Yrittäjä-lehti ilmestyi maanantaina. Siinä on monta menovinkkiä, mm. Yrittäjän hyvinvointi-ilta 31.10 (maksuton!) ja ISOJOULU-pikkujoulut Isomäessä 29.11. Lehdessä on myös juttu Hannu Tarkkiosta, joka on Merikarvian Yrittäjien jäsen, vaikka toimiikin pääasiassa Porissa ja on myös Porin Yrittäjien jäsen. Onpa lehdessä juttu Olli Ojamostakin, Suomen iloisimmasta Yrittäjästä!

Olen hallituksen ja kunnanjohtajan kanssa vastannut lokakuussa Satakunnan vuoden paikallisyhdistys- ja Yrittäjäaktiivisin kunta -kilpailuiden kysymyksiin. Satakunnan vuoden paikallisyhdistys, yrittäjä, yrittäjäperhe ja yksinyrittäjä julkistetaan Satakunnan Yrittäjien syyskokouksessa 13.11. Nakkilassa. Hallituksesta on jo muutama lähtijä Nakkilaan, ja jos juuri Sinä haluat tulla mukaan, niin ilmoita vain, niin nappaamme Sinut kyytiin! Yrittäjäaktiivinen kunta -kyselyn tulokset saamme Säkylässä 20.11. Kohti Yrittäjyysmaakuntaa -seminaarissa.

Nyt tärkeisiin päivämääriin:

Tiistaina 29.10. on Aamukaffeet. Olemme kunnanvirastolla ja käymme läpi kunnan teettämän yrityskyselyn tulokset.

Perjantaina 8.11. on yhdistyksemme syyskokous klo 18 Lounasravintola Sinihelmessä. Tule avecin kanssa! Ohjelmassa puheenjohtajan valinta, hallituksen jäsenten valinta, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Esityslista tulee sähköpostiin etukäteen. Lisäksi ruokaa ja tutustuminen uuteen ravintolaan. Tilaisuus on maksuton!

Perjantaina 29.11. joulunavaus kunnanvirastolla.

Torstaina 5.12. on pikkujoulut Mieslaulajain talolla! Tästä tulee lisäinformaatiota vielä myöhemmin! Pikkujoulut kuten aina avecin kera ja on maksuton.

Muistakaa hyödyntää jäsenetuja!

Muistakaa hyödyntää jäsenetuja K-ryhmän kaupoissa Satakunnassa! Muistakaa myös paikalliset edut, eli mökkivuokraus Tarjan (p. 046 598 2695) kautta -50 % syys–toukokuussa ja uimahalli-/kuntosali-/jäähalli-kymppikortit yhdistyksen piikkiin kerran vuodessa!

Tapaamisiin eri tilaisuuksissa, toivon ainakin Syyskokoukseen runsasta osanottoa!

<3:llä päivi>