Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Puheenjohtajan jouluiset terveiset

Hei hyvät merikarvialaiset yrittäjät,

eilen kunnanvaltuuston kokouksessa palkittiin Merikarvian vuoden yrittäjä 2019 -tunnustuksella Viikilän hevostila, Henna ja Ville Viikilä. Yrittäjäyhdistys ehdotti palkittavaksi juuri Viikilän hevostilaa ja näin kävi. Hienoa, että erityisala, yksinyrittäjä (Ville apuna) ja isot satsaukset tehnyt yritys saa tällaisen tunnustuksen. Henna toimii aktiivisesti Yrittäjien hallituksessa, Yrittäjänaisten hallituksessa ja Matkailuyrittäjien hallituksessa, joten yritteliäisyyttä löytyy myös järjestöpuolella. Isosti onnea vielä tässäkin!

Äsken nautimme vuoden 2019 viimeiset Aamukaffeet lounasravintola Sinihelmessä. Almamediasta J-P Mikola ja Teemu Janhunen olivat kertomassa lehden nykytilasta, mainonnasta ja markkinoinnin yhteistyöstä. Kehitysideoita tuli esiin molemmin puolin heitettynä. Ottakaa ihmeessä yhteyttä esimerkiksi Teemuun, jos teillä on Merikarvialehteen liittyviä kysymyksiä! Valtakunnan uutisissa riittäisi spekuloitavaa hallituskriisin ja vaihtuneiden ministerien sekä monen muun päivänpolttavan asian tiimoilta. Nyt en niitä ruodi tässä enempää, ehkä olemme kaikki saaneet sitä tietoa jo kylliksi.

Vuoden 2016 alussa aloitin puheenjohtaja pestini Merikarvian Yrittäjissä. Samalla aloitin Aamukaffeet-tilaisuudet sekä näiden kuukausittaisten puheenjohtajakirjeiden kirjoittamisen. Neljän vuoden aikana olen saanut toimia yhteistyössä muun muassa kahden kunnanjohtajan, kehittämispäällikön, sivistysjohtajan, hallintojohtajan, kunnahallituksen, Prizztechin edustajan ja Merikarvian koulujen rehtorien ja opettajien kanssa unohtamatta muita yrittäjäyhdistyksiä ja Satakunnan Yrittäjiä. Vuodet ovat olleet mukavia, välillä kiireisiäkin, ja kuviot ovat muuttuneet nopeastikin.

Tärkeintä minulle puheenjohtajana on ollut toimiva ja välitön yrittämisen meininki Merikarvialla sekä te, Merikarvian Yrittäjien jäsenet ja läheisimpänä siitä aktiivinen hallitus. Kiitän luottamuksesta ja yhteistyöstä teitä kaikkia!  Muutosta tarvitaan, jotta voidaan kehittyä ja uudistua. Puheenjohtajuus siirtyy Kati Niittyniemelle vuoden 2020 alussa. Toivotan hänelle onnea, iloa ja menestystä sekä meidän kaikkien tukea hänelle pestissään! Hallituksessa ensi vuonna on kaksi aivan uutta jäsentä Sami Nygård ja Linda Vuollo, muut jäsenet ovat Nina Anttila, Matti Ehonen, Matti Heinonen, Päivi Heinonen, Anna-Maija Jokimäki, Jukka Kallioinen, Anne Kosma, Juho Mäkipuro ja Henna Viikilä. Sihteerinä Tarja Kuusinen ja rahastonhoitajana Sirpa Vähätalo. Varapuheenjohtaja(t) valitaan järjestäytymiskokouksessa tammikuussa.

Toivotan vilkasta joulunalusaikaa ja levollista joulua sekä yritteliästä uutta vuotta 2020!

Lämpimin ajatuksin

Päivi