Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etäkevätkokous 23.4. klo 18.00

Nakkilan Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 23.4. klo 18.00 alkaen. Rajoitukset huomioiden järjestämme kevätkokouksen etäkokouksena, uusien sääntöjen tämä salliessa.

 

Suosituksena on että osallistumistapa olisi etänä, jos et kuitenkaan pääse kokoukseen etäyhteydellä, olemme varanneet Liikuntakeskuksen kahviotilat käyttöömme, jotta kokoukseen voi osallistua myös tällä tavalla.

Meitä on paikalla muutama hallituksen jäsen opastamassa paikalla. Huomioidaan tilassa tarvittavat turvaetäisyydet ja kokoukseen paikanpäällä saapuvien tulee tulla paikalle vain terveenä ja maskia käyttäen.

Kaikkien kokoukseen osallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen 20.4. mennessä tähän osoitteeseen, jotta jokainen osallistuja saa sähköpostilla linkin kokoukseen sekä linkin suljettua äänestystä varten, jos kokouksessa tulee äänestettävää. Liikuntakeskuksella äänestys suoritetaan normaalisti suljetulla lippuäänestyksellä. Kun ilmoittaudut, ilmoita mihin osoitteeseen haluat linkit sekä varmuuden vuoksi puhelinnumerosi, jos jotain ongelmia ilmenee niin olen yhteydessä.

Kevätterkuin!

 

Maria Salo

Nakkilan Yrittäjät