Etsi

Emergency banner

Noormarkun Murske Oy juhlii 35-juhlavuottaan 8.7.2016

Noormarkun Murske Oy viettää 35 vuotisjuhlavuottaan. Yritys tarjoaa Kokemäen Järilän sora-asemalla 8. heinäkuuta puolelta päivin klo 12:sta eteenpäin asiakkaille ja muille kiinnostuneille perjantaikahvit.

Noormarkun Murskeella suoritetaan murskausta, seulontaa ka kiviaineksen myyntiä. Tarjolla on niin sora- kuin kalliomurskeet sekä kaikki rakentamisessa tarvittavat kiviaineslajikkeet.

Noormarkun Murskeen toimitusjohtaja Hannu Jokisalo puolisonsa Marja-Liisan kanssa toimivat molemmat yrityksessä. Tänä päivänä yritys työllistää noin 20 henkilöä. Asiakkaita palvelevat ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhaluiset kiviainesalan ammattilaiset.

Toiminta on omilla kiviainesalueilla, alusta Kokemäellä ja vuodesta 2010 myös Eurajoella. Yrityksellä on kaksi murkausasemaa ja kolme eri seulontalaitosta. Kalustona toimii kuusi sora-autoa, kuusi pyöräkuormaajaa ja kaksi kaivinkonetta.

Yrittäjänä Hannu on toiminut jo 41 vuotta ja on valmistunut maanpuolen rakennusmestariksi vuonna 1975. Yrittäjyys on toisessa polvessa. Isällä, Kalle Jokisalolla, oli maanrakennusalan yritys, jota velimies Jouko jatkoi elinikänsä ajan.

Vuonna 1981 teknisestä valmistuttuaan ja erikoistuttuaan kivainespuoleen Hannu lähti omilleen perustaen oman yrityksen, ensin henkilöyrittäjänä toiminimellä viisi vuotta. Kun toiminta laajeni, perustettiin kommandiittiyhtiö, joka muutettiin Osakeyhtiöksi vuonna 1994.

Noormarkun yrittäjien hallituksessa Hannu on tämän vuoden alusta toistamiseen. Infra Länsi-Suomi ry:n hallitukseen hän on kuulunut jo 16 vuotta, joista kuusi vuotta ollut puheenjohtajana.

Vapaa-aikaansa Hannu viettää vanhojen autojen parissa ja mökkeily pariskunnan molempien kotijärven, Jämijärven rannalla, on kesäisin tärkeä harrastus. Söörmarkku nykykotina on hieno paikka, jossa myös tyttäret perheineen asustavat lähellä.

Noormarkun Murske toivottaa tervetulleeksi perjantaina 8.7. tutustumaan yritykseen!

kiviainesmyynti 0400 785 452

www.noormarkunmurske.fi