Etsi

Emergency banner

Esittelyssä Noormarkun Yrittäjien jäsen Tanssiorkesteri Ippe Mansikka

Tanssiorkesteri Ippe Mansikka soittaa vanhan ajan tanssimusiikkia ja tekee kärkipäässä Suomessa keikkoja noin 150-160 keikkaa vuodessa.

Keikkakalenteri on myyty kahdeksi vuodeksi eteenpäin eli tilanne näyttää aika hyvältä. Ippellä on juuret Popedan perustajajäsen Arwo Mikkosen kanssa, jolloin musiikkiura jäi ja Ippe työskenteli romuhommissa Kuusankoskella ja Eurajoella. Yhtyeen perustaminen lähti uudelleen käyntiin kuin lumipallo vahingosta, Ippen innostuessa karaokesta, ja nyt yhtye kiertää täysipäiväisesti ympäri Suomea.

Kullaan Harjulla oli ensimmäinen onnistuminen, ihmiset tykkäsivät ja he pääsivät heti isoon ohjelmatoimistoon, alkuun MagnumLiveen, josta menivät suoraan isoon Gramofoniin, missä yhtyeestä osan omistaa Finlanders.

Laulaja Ippen kanssa soittavat Heli Latva-Kiskola haitaria, Jarmo Laiho rummuissa, Petri Forsman koskettimilla ja Reima Laaksonen bassossa.

Nykyisin kokoonpanon ympärille olisikin halukkaita tulossa vaikka kuinka paljon.

Vuoden kohokohta oli Esakallion juhannustanssit, kun ihmiset odottivat Jari Sillanpäätä 20 minuuttia ja he saivat esiintyä 20.000:lle ihmiselle.

Yhtyeellä on oma linja-auto, jota Ippe ajaa itse. Bussissa valvotaan paljon ja nukutaan sängyissä öitä. Hyvin jaksaa kun pitää kunnostaan huolta. Yrittäminen on hieno ja vaikea laji. Orkesteri työllistää viisi ihmistä ja tämä on heidän päätyö.

Ippe sanoo olevansa sen verran kotiinpäin vetäjä, että käyttää Noormarkun Yrittäjiä, jos mahdollista ja ostaa mahdollisuuksien mukaan paikallisista kaupoista.

Tanssiorkesteri Ippe Mansikka tarjoaa Poikeljärven Paviljongilla Ahlaisissa tanssijoille ja yhtyeen musiikista kiinnostuneille torstaikahvit 25.elokuuta.

Ippe Mansikka puh 040 545 2894

ippe.mansikka@gmail.com