Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Porin Yrittäjät

40 VUOTTA YRITTÄJIEN EDUNVALVONTAA PAIKALLISESTI

Porin Yrittäjät ry. on suurin elinkeinovaikuttaja Porissa, Satakunnan Yrittäjät -aluejärjestön 20:sta paikallisyhdistyksestä. Yhdistyksemme toimii edunvalvojana paikallisesti Porissa sekä myös tiiviissä yhteistyössä valtakunnallisella tasolla Suomen Yrittäjien kanssa ja alueellisella tasolla Satakunnan Yrittäjien kanssa, jäsentensä etujen puolesta. Suomen Yrittäjät on myös ainut yrittäjien oma edunvalvontajärjestö.

Porin Yrittäjät ry. on perustettu 7.1.1981, jolloin jäseniä perustettaessa oli 75 jäsentä.  Nykyisin  Porin Yrittäjät ry. on noin 1350 paikallisen yrityksen vahva yhteenliittymä. Yhdistys onkin kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista yrittäjäyhdistyksistä ja on tällä hetkellä 5. suurin yrittäjäyhdistys Suomessa. 

Porin Yrittäjät edistää paikallista yrittäjyyttä ja haluaa luoda yrittäjyydelle parhaat mahdolliset olosuhteet Poriin. Se hyödyttää koko Poria ja kaikkia Satakunnan asukkaita. Edunvalvonnan lisäksi yhdistys järjestää vuosittain jäsenistölleen erilaisia koulutuksia ja tapahtumia sekä hoitaa tiedotuksen jäsenilleen mm. nettisivujen, sähköpostin, omien Instagram- ja Facebook-sivujen sekä Pyry-jäsenlehden kautta.  Erilaisissa yrittäjätapahtumissamme ja koulutuksissa pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja sitä kautta saat uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia. Seuraa tapahtumakalenteriamme nettisivuillamme sekä eri viestintäkanaviamme, joissa tiedotamme mm. yrittäjille suunnatuista koulutuksista ja tapahtumistamme lisää.

Kuuluessasi kotikaupunkisi paikalliseen yrittäjäyhdistykseen, olet samalla mukana Satakunnan Yrittäjien aluejärjestön ja Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti. Vahva yrittäjäjärjestö on lähellä Sinua. 

Jos et ole vielä jäsenemme, liity mukaan tästä linkistä. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan vahvaan yrittäjäjoukkoomme ! 


PORIN YRITTÄJIEN HISTORIAA

Yhdistyksemme on perustettu 7.1.1981 Porin Suomalaisella Klubilla, kun Satakunnan Yrittäjät muuttui aluejärjestöksi, eivätkä yrittäjät voineet enää littyä siihen suoraan. Vuonna 2005 Suomalaisen Klubin Nordman-kabinetti nimettiin uudeksi PYRY-kabinetiksi (Porin Yrittäjien kabinetti) ja sen seinään naulattiin PYRY-kilpi. Vuonna 2021 juhlistetaan Porin Yrittäjät ry:n 40-vuotista taivalta.

PORIN YRITTÄJÄT RY:N PUHEENJOHTAJAT VUODESTA 1981 - > :

1981 - 1985 Kristian Järvinen
1986 - 1988 Aarne Kekki
1989 - 1991 Kalervo Hannula
1992 - 1999 Erkki J. Mäkinen (yhdistyksen kunniapuheenjohtaja)
2000 - 2003 Maija Wallin
2004 - 2008 Jouko Viljamaa
2009 - 2011 Seppo Rantanen
2012 - 2019 Jari Taimi
2020 - >       Mikko Sundell


PORIN YRITTÄJÄT RY:N HALLITUKSEN JA TOIMISTON YHTEYSTIEDOT TÄSTÄ.
Yrittäjä, ole meihin yhteydessä kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa! Olemme sinua varten.

 

 

 

 

 

Katsojäsent