Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Satakunnan Yrittäjien palvelut jäsenille

SATAKUNNAN YRITTÄJIEN PALVELUT JÄSENILLE LÖYDÄT TÄSTÄ.

Maksuttomat palvelut käytössäsi!

Satakunnan Yrittäjät tarjoaa jäsenyrittäjille monipuolisia palveluita. Jäsenyrittäjä saa maksutonta neuvontapalvelua mm. lakiasioissa, vero- ja tiliasioissa, työsuhdeasioissa sekä kansainvälisissä verotusasioissa.

Yhdistyksen tiloissa toimii myös omistajanvaihdosasiantuntija, joka opastaa yrittäjää yrityksen myynnissä ja ostamisessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan alasajossa. Neuvontapalvelu toteutetaan yhteistyössä maakunnan elinkeinotoimijoiden kanssa ja neuvonta on asiakkaalle maksutonta.

Satakunnan Yrittäjät järjestää jäsenilleen ympäri vuoden koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia. Voit tutustua niihin tästä. Tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme nettisivuiltamme.

Satakunnan Yrittäjien toimiston henkilökunta on käytettävissäsi: kerromme mielellämme lisää neuvonta- ja jäsenpalveluista sekä opastamme ja neuvomme muissa mahdollisesti mieltä askarruttavissa asioissa – ollaan yhteydessä! Yhteystiedot tästä.


Suomen Yrittäjien neuvontapalvelut jäsenille

Yli 100 asiantuntijaa käytettävissäsi puhelinsoiton päässä!
 
Maksuton puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on lähes sata valtakunnan eturivin asiantuntijaa.

Suomen Yrittäjien lakineuvontapalvelu jäsenille toimii arkisin
klo 8-18 puh. 09 229 222.


Varaudu kertomaan jäsennumerosi. Ethän lähetä neuvontaan liittyviä kysymyksiä sähköpostitse!

Neuvontapalveluumme otetaan yhteyttä vuosittain noin 50 000 kertaa. Huomaathan, ettei neuvontapalvelussa ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja eikä laatia tai tarkastaa sopimuksia tai muita asiakirjoja.

Katso lisätietoja neuvontapalveluista tästä.

Katsojäsent