Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Keväältä siirretty KALEVAUVA -jäsenilta perjantaina 4.9. Kehräämöllä

Keväältä siirretty KALEVAUVA -jäsenilta perjantaina 4.9. Kehräämöllä

Aika

4.9.2020 | 18:00

Paikka

Rakastajat-teatteri, Kehräämö

Hinta

Keväältä siirretyn tilaisuuden liput käyvät sellaisenaan 4.9.! 1 lippu maksuton per jäsenyritys, avec/ei jäsenlippu 45 eur/hlö (norm.hinta 62eur/hlö/lippu)
Verkostoituminen

KEVÄÄN TAPAHTUMA SIIRRETTY PERJANTAILLE 4.9.2020!
Huom. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.


Porin Yrittäjät ry:n tiedote koskien 14.3. Kalevauva -jäsentilaisuuden peruutusta

Hyvät Yrittäjät ja yhteistyökumppanit!

Porin Yrittäjät liittyy yhteiseen rintamaan taistelussa koronavirusta vastaan. Tapahtumatoimintamme siirtyy näin toistaiseksi tauolle, ja samalla myös huominen Porin Yrittäjien tilaisuus Kehräämöllä lauantaina 14.3 siirretään myöhemmin järjestettäväksi siirtona perjantaille 4.9. (huomisen liput käyvät sellaisenaan 4.9) Seuraamme virallisia ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä. Yrittäjien terveys ja toimintakyky on meille ja koko Suomelle ensiarvoisen tärkeä asia. Yhdessä rintamassa toinen toisiamme tukien, yrittäjät selviävät tästäkin koettelemuksesta. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja sen vaikutuksista toimintaamme, josta tiedotamme lisää tarpeen mukaan Porin Yrittäjien viestintäkanavissa.

Lisätietoja maksetuista lipuista ja tapahtumista antaa vastuussa oleva tapahtumajärjestäjä alla olevan tiedotteen mukaan. 

13.3.2020 Porissa

Porin Yrittäjät ry.

RAKASTAJAT-TEATTERI: KULTTUURITEHDAS KEHRÄÄMÖ ON SULJETTU 13.-15.3.

Rakastajat-teatterin Kulttuuritehdas Kehräämö on suljettu ainakin tämän viikonlopun ajan. Lauantain 14.3. esitys 3 kuvaa huomisesta on peruttu ja Kalevauva.fi:n keikka siirretään syksyyn. Keikan korvaava päivä on 4.9. ja jo lunastetut liput käyvät sellaisenaan uuteen keikkapäivään.

Päätös tehtiin järjestäjien ja artistin kanssa käydyn keskustelun perusteella. Kehräämön kevään muiden keikkojen osalta tilannetta seurataan päivittäin.

Pyydämme kaikkia lipun ostaneita olemaan kärsivällisiä lippuvaihtojen ja palautusten suhteen. Ensisijaiset toiveemme: lippujen vaihto toiseen esitykseen, toiseen ajankohtaan tai Rakastajien lahjakorttiin. Pääsylipun rahat voidaan myös palauttaa. Olkaa meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse ( ). Kertokaa viestissä tilausnumero ja toivottavat toimenpiteet.

Hallituksen 12.3. antaman linjauksen mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kehräämön kapasiteetti on keikoilla 350 hlö ja teatteriesityksissä 250 & 110 hlö. Tässä vaiheessa kielto ei siis koske Kehräämön tapahtumia. Tilanne kuitenkin elää koko ajan ja seuraamme viranomaisen tiedottamista ja suosituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tai rajoituksista keikkakohtaisesti. Teatteritoiminnasta tiedotamme lisää heti alkuviikosta!

Muista pestä käsiä, pidä huolta muista ja itsestäsi, pysy kotona, jos olet kipeä!Aurinkoa ja rauhallista mieltä!
Kutsu Porin Yrittäjien jäsenille

JÄSENILTAAN lauantaina 14.3.: Kalevauva.fi Kehräämöllä -> SIIRRETTY 4.9.!

Tervetuloa jäsenet aveceineen viettämään rentoa jäseniltaa lauantaina 14.3. Kulttuuritehdas Kehräämölle klo 18.00 alkaen. (ovet klo 17.30)
Illan ohjelmassa mm. palkitsemisia, hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa sekä illan päättää Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama trubaduuriyhtyeen hauska Kalevauva.fi -esitys, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta; keskustelupalstoilta ja nettikommenteista.

Liput: Yhdistys kustantaa yhden lipun per jäsenyritys,
avec-lippu 45 €/hlö. (Lipun arvo jäsenillasta tarjoiluineen 62 €/hlö norm.hinta)

Lippuvaraukset suoraan: kauppa.rakastajat.fi/porinyrittajat
Koodilla: jäsen (saat varattua yhden maksuttoman jäsenetulipun per jäsenyritys) Huom! Voimassa oleva Yrittäjien jäsenkortti on esitettävä lipun kanssa ovella saavuttaessa Kehräämölle.

Vain 100 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten ole nopea!

Illan mahdollistavat yhteistyössä Porin Yrittäjät, OP Länsi-Suomi ja Pohjola Vakuutus Oy.

 

LUE LISÄÄ KALEVAUVA.FI -ESITYKSESTÄ TÄÄLTÄ.

PORIN YRITTÄJIEN JÄSENILLAN LIPPUVARAUKSET TÄÄLTÄ.

Katsojäsent