Etsi

Emergency banner

Satakunta siiville! Jouluale Finncom 30%

 

Satakunta siiville!
 
Keskellä pimeintä ja sään puolesta haasteellisinta matkustusaikaa lento kotikentältä on helppo ja vaivaton matkustusvaihtoehto. Porista Helsinkiin valittavanasi on maanantaista perjantaihin viisi lentoa päivässä, lauantaisin yksi ja sunnuntaisin kaksi. Helsingistä Poriin lentoja on maanantaista perjantaihin viisi ja sunnuntaisin kolme. Joulutauko pidetään 24.12.2010-1.1.2011. Päiväkohtaiset aikataulut voit tarkistaa osoitteesta www.fc.fi.
 
Lentokampanjan tavoitteena on turvata lentoliikenteen jatkuminen Porin lentoasemalla. Toivomme kaikkien alueen toimijoiden suhtautuvan myönteisesti kampanjaan ja miettivän omalta osaltaan miten yhdessä voimme myötävaikuttaa lentoliikenteen jatkumiseen. Jokainen lento on tärkeä.
 
Lue lisää kampanjasta ja lentoliikenteestä seuraavasta Satakunta siiville -lentolehdestä, joka ilmestyy Loppiaisviikolla Satakunnan Kansan ja Länsi-Suomen välissä.
 
Kampanjassa ovat mukana Porin kaupunki, Satakuntaliitto, Satakunnan Kauppakamari, Rauman Kauppakamari, Satakunnan Yrittäjät, Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK, Finncomm Airlines, Finavia, Porin lentoasema ja Inter Handling. Käytännön toimenpiteistä vastaa POSEK. Kampanja on osa Satakuntaliiton rahoittamaa ja POSEKin toteuttamaa Sijoitu ja matkaile Porin seudulle eli SIMA -hanketta. Kampanjan koordinaattorina ja yhteyshenkilönä toimii POSEKin yhteyspäällikkö Kirsi Sainio, puh.044 710 5420, '); // --> .
 
 

 

Hyödynnä nyt Finncommin Joulu-ALE!
 
Osta lippusi Joulu-Alesta ja lennä alkuvuodesta todella edullisesti. Joulu-Alessa tarjoamme hulppean 30 % alennuksen lentojemme verottomista hinnoista. Alennus koskee kaikkia hintoja, myös kaikkein edullisimpia, nopeat lentävät nyt siis todella halvalla!
 
Varaa lentosi 31.12.2010 mennessä, matkustusaika ajalla 25.12.-24.2. Alennuksen saat kirjoittamalla TONTTU etusivullamme www.fc.fi varauspaneelin kohtaan 'Alennuskoodi' (Promotional Code).
 
Finncomm Airlines kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestyksekästä vuotta 2011!
 

Katsojäsent