3.2.2018 klo 19:50
Uutinen

Suomen paras Porin Yrittäjät

Valintakriteereissä nousivat esiin vahva ja näkyvästi kantaaottava vaikuttaminen paikalliseen elinkeinoelämään, aktiivinen yrittäjälähtöinen medianäkyvyys sekä positiivinen jäsenkehitys. Porin Yrittäjien jäsenmäärä kasvoi viime vuonna 49:llä yrityksellä. Jäsenyrityksiä on yli 1300, jonka myötä Porin Yrittäjät on Suomen 8. suurin ja Satakunnan suurin paikallisyhdistys.

– Palkinto on hieno tunnustus sekä porilaisen yrittäjyyden että paikallisen yrittäjäverkoston vaikuttavuuden kannalta, kertoo Porin Yrittäjien puheenjohtaja Jari Taimi.

Meille edunvalvonta ei tarkoita tyhjiä lupauksia, vaan konkreettisia tekoja ja jäsenkunnasta esiin tulevien asioiden nostamista yleiseen keskusteluun.

Esimerkiksi mielipidekirjoituksemme kivijalkakauppojen korkeista yhtiövastikkeista sai näkyvyyttä maakunnan kaikissa ykkösmedioissa, puheenjohtaja Jari Taimi kertoo.

– Aina hallitustyöskentelystä alkaen lähdemme siitä, että aktiivinen verkostoituminen ja vuorovaikutus jäsenistöön edistää porilaista yrittäjyyttä ja luo ympärilleen hyvää, Jari Taimi painottaa.

Lämmin kiitos teille jäsenet, Porin Yrittäjien hallitus sekä kaikki yhteistyökumppanit ! YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN !

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jari Taimi

puheenjohtaja

Porin Yrittäjät ry

jari.taimi@satacom.fi

Puh. 050 5977021

Kuvassa vasemmalta:

Sihteeri Nina Huhtamäki, puheenjohtaja Jari Taimi, I varapuheenjohtaja Niina Etelätalo-Niemi, II varapuheenjohtaja Jukka Hurrila