Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Porin Yrittäjien syyskokousuutisia 21.11.2019: Porin Yrittäjien syyskokous valitsi uuden puheenjohtajan kaudelle 2020

Porin Yrittäjien syyskokous valitsi tänään uudeksi puheenjohtajaksi Mikko Sundellin Ruosniemen Linja-Auto Oy:stä kaudelle 2020. Hallituksen jäseniksi kaudelle 2020 syyskokous valitsi Jari Taimin ja kaudelle 2020- 2021 syyskokous valitsi seuraavat henkilöt: Niina Etelätalo-Niemi, Tytti Laine, Sari Mäkitalo, Jussi Pirhonen, Minttu Porri, Mikko Virtanen ja Rami Viitasaari. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Porin Yrittäjien hallituksessa kaudella 2020: Marko Hakala, Ilkka Härmäläinen, Mikko Kivinen, Otto Salonen, Kari Varis ja Timo Wallin.

Porin Yrittäjät ry. valitsi syyskokouksessaan 21.11.2019 Satakunnan suurimmalle yrittäjäyhdistykselle uuden puheenjohtajan. Kaudella 2020 yhdistystä johtaa Mikko Sundell.

Myös Porin Yrittäjien hallitus uudistui osittain, kun hallitusvastuun ottavat uusina Tytti Laine, Minttu Porri, Mikko Virtanen ja Jari Taimi.

Uudelle kaudelle valittiin jatkamaan Niina Etelätalo-Niemi, Sari Mäkitalo, Jussi Pirhonen ja Rami Viitasaari.

Edelleen hallituksen jäseninä jatkavat Marko Hakala, Ilkka Härmäläinen, Mikko Kivinen, Otto Salonen, Kari Varis ja Timo Wallin.

Jari Taimi johti Porin Yrittäjiä kahdeksan toimikautta.

– Tunnelmat ovat haikeat, kuten luopumisen hetkellä yleensäkin, hän sanoo tuoreeltaan.

– Kuluneen kahdeksan vuoden aikana koen, että tärkeimpänä asiana olemme saaneet näkyvyyttä yrittäjille lisää. Sen myötä edunvalvonta on parempaa. Ja kun ollaan näkyvillä ja ikään kuin ”saatavilla”, silloin myös pyydetään mukaan eri asioihin ja jälleen vaikuttaminen lisääntyy. Ehdottomasti tätä on tehty porukalla, hän tiivistää.

Taimin aika Porin Yrittäjien puheenjohtajana on yhdistyksen historian pisin yhtäjaksoinen ajanjakso.

Vuoden alusta manttelin perii Ruosniemen linja-autot Oy:n yrittäjä Mikko Sundell.

– Sanoisin, että nyt oli oikea hetki monessakin suhteessa. Olen kypsytellyt asiaa pitkään ja nyt myös perhe antoi tukensa. Tunnelmat ovat odottavat, toiveikkaat ja itselläni on vahvaa uskoa tulevaan. Porin Yrittäjät alueen suurimpana yrittäjäyhdistyksenä on mielestäni se elin, joka voisi tulevaisuudessa ottaa enemmän huomioon koko aluetta. Tällä tarkoitan siis myös Satakunnan muita yrittäjäyhdistyksiä. Kun heidän kanssaan lyödään ajatuksia yhteen, saamme koko Porin alueesta vetovoimaisen ja lopputuloksesta hyötyvät kaikki.

Jarilla on pitkä ja kunniakas työ takana ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Sundell sanoo.

Porin Yrittäjät ry:n tilintarkastajaksi valittiin KHT Markku Leino, varatilintarkastajaksi KHT Heidi Puputti ja toiminnantarkastajaksi asianajaja Tuulia Pirttilä.

Lämpimät onnittelut kaikille valituille ja uudelle puheenjohtajallemme!  
 

Porin Yrittäjät ry on 1340 jäsenyrityksen yhdistys, joka on perustettu 1981. Se on suurin elinkeinovaikuttaja Porissa, Satakunnan Yrittäjät -aluejärjestön 21:sta paikallisyhdistyksestä.

Yhdistys toimii edunvalvojana paikallisesti sekä tiiviissä yhteistyössä valtakunnallisella tasolla Suomen Yrittäjien kanssa. Suomen Yrittäjät on ainut yrittäjien oma edunvalvontajärjestö.

Lisätietoja:

Jari Taimi

puheenjohtaja 2019 vuoden loppuun

puh. 050 597 7021

Mikko Sundell

puheenjohtaja 2020 vuoden alusta

puh. 0400 296 996

(Kuvassa Jari Taimi ja Mikko Sundell, kuva Aleksi Rimpiläinen Mainostoimisto BM&M Oy)

Katsojäsent