Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mikä on Kesätyöseteli 2021?

Porin kaupunki tukee jokaisen porilaisen yhdeksäsluokkalaisen kesätyötä 170 euron arvoisella henkilökohtaisella kesätyösetelillä, joka on jaettu koulujen kautta viikon 7 aikana. Tavoitteena on työllistää mahdollisimman moni porilainen peruskoulunsa päättävä nuori.

Porin kaupunki maksaa kesätyösetelillä tukea työnantajalle (yritys, yhdistys, säätiö, seurakunta tai valtion virastot), joka palkkaa porilaisen peruskoulun yhdeksäsluokkalaisen nuoren kesätyöhön kahdeksi viikoksi 1.5.-30.9.2021 välisenä aikana. Kesätyösetelin arvo on 170 €.

Kesätyösetelin käytön ehdot:
• kesätyöseteli on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää Porissa tai muualla Suomessa tapahtuvaan kesätyöhön
• kesätyön kesto on mielellään kaksi viikkoa (vähintään 30h/viikko)
• kesätyöntekijän vähimmäispalkka tulee olla ko. alan työehtosopimuksen mukainen kesätyöntekijän palkka (vähintään 5 euroa/tunti)

Miten sinun kuuluu työnantajana toimia, kun saat nuorelta kesätyösetelin: Jos nuori saapuu luoksesi kesätyösetelin kanssa ja palkkaat hänet kesätöihin, sinun tarvitsee vain täyttää kesätyösetelissä pyydetyt tiedot ja työsuhteen päätyttyä toimittaa maksatusta varten seuraavat dokumentit setelissä olevaan osoitteeseen: - täytetty kesätyöseteli - kopio työsopimuksesta ja työtodistuksesta (pyydettäessä palkkatodistus)

Lähde mukaan tukemaan nuorten polkua kohti työelämää!

Lisätietoja antavat: Minna Toveri projektityöntekijä Kesätyöseteli 2021 p. 044 701 1894 minna.toveri(at)pori.fi

Jos toimit työantajana Porissa ja haluat palkata yhdeksäsluokkalaisen pidemmäksi ajaksi kuin kahden viikon työsuhteeseen: Tällöin voit hakea Porin kaupungilta kesätyöpaikkatukea. Koska tukea maksetaan enintään kuusi viikkoa/nuori, niin kesätyösetelin lisäksi kesätyöpaikkatukea voi hakea enintään neljä viikkoa/nuori.

Kesätyöpaikkatuen hakemiseen löydät lomakkeen osoitteesta: www.pori.fi/tyollisyydenhoito/kesatyollistaminen Auli Frondelius Työllisyyspalvelut / Kesätyöpaikkatuki p. 044 701 9029 auli.frondelius(at)pori.fi

 

 

 

 

Katsojäsent