Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Hei Porin Yrittäjien jäsen - tule mukaan Ost porilaiselt yrittäjält - Facebook-jäsenkampanjaan! Tue paikallista, osta läheltä!

Kampanja on voimassa huhtikuun loppuun asti.

Haluamme nostaa esiin jäsenyrittäjiemme yrityksiä. Kommentoi Porin Yrittäjien Facebook-päivitystämme millä tahansa myyntimateriaalilla tai kuvalla ja tekstillä tuotteistasi, tarjouksistasi tai siitä, miten olet saanut liiketoimintasi jatkumaan koronasta huolimatta esim. takeaway-palvelu, verkkokauppa-osoitteesi jne.

Kannustamme kaikkia tukemaan paikallisia yrityksiä ja tekemään ostoksia vaikka kotisohvalta jäsenyrittäjiemme verkkokaupoista.

Palkitsemme kampanjaan osallistuvia jäsenyrittäjiä arpomalla osallistuvien kesken jäsenyrityksiimme lahjakortteja. Jaossa on yhteensä 10 x 100 euron lahjakortteja. Lahjakortin voittaneet jäsenyrittäjät julkistetaan Porin Yrittäjien Facebook-sivuilla. Kampanja on voimassa huhtikuun loppuun asti.

Nyt jos koskaan on tärkeää ostaa läheltä ja tukea oman paikkakunnan yrittäjiä!

Vaikka et heti tarvitsisikaan palvelua tai tuotetta, voit ostaa sen jo valmiiksi tai tilata vaikka syksyksi ostamalla jäsenyrityksiltämme lahjakortteja.

Kaveria ei jätetä ja muista myös pyytää apua, kun sille on tarvetta.

Jos et vielä ole Porin Yrittäjien jäsen, niin liity jäseneksi ja voit osallistua mukaan kampanjaan! Lisätietoja täältä: www.yrittajat.fi/liity

#porinyrittäjät #ostporilaiseltyrittäjält #ostaläheltä #tuepaikallista #eikuntaailmanyrityksiä


Tue paikallista, osta läheltä!
Etsi oma paikallinen yrittäjäsi täältä Porin Yrittäjien jäsenyrityksistä, tue paikallista, osta läheltä! (Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.)

 

 

 

 

 

Katsojäsent