Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Äänestä porilaista yrittäjää! Ei kuntaa ilman yrityksiä! Katso lista Porin Yrittäjien jäsenehdokkaista.

Yritykset tuovat kunnan elinvoiman. Yrittäjä tietää, miten elinvoimaa luodaan. Ei kuntaa ilman yrityksiä, äänestä porilaista yrittäjää!

 

Äänestä yrittäjää – yrittäjä pitää kunnastasi huolta 

Seuraavat kuntavaalit järjestetään 13.6.2021. Silloin on mahdollisuus valita, ketkä ovat seuraavalla valtuustokaudella edustajina kuntien päättävissä elimissä.  

Kunnissa tehdään yrittäjän arjen kannalta merkittäviä päätöksiä. Siksi tarvitaan valtuustoihin ja lautakuntiin yrittäjien näkemyksiä ja kokemusta. Yrittäjien asiat tuntevat parhaiten yrittäjät itse. Yritykset myös työllistävät ja tuovat verotuloja kuntiin.

Porin Yrittäjien kuntavaalit 2021 -teemojamme:

  • Porin keskustan kehittäminen – elävä keskusta
  • Palvelusetelin käyttöönotto
  • Hankinnat, paikalliset innovatiiviset hankinnat
  • Vastuullinen veropolitiikka
  • Yritysvaikutusten käyttöönotto päätöksenteossa
  • Yrittäjäystävällinen kaupunki

Katso Porin Yrittäjien omalta Youtube-kanavalta osasta kuntavaaliehdokkaistamme tehdyt esittelyvideot, löydät myös nämä ehdokasesittelyvideot Porin Yrittäjien Facebook-sivuilta.


Porin Yrittäjät järjesti 2.6.2021 oman Kuntavaalipaneelin Yyterin virkistyshotellilla, voit katsoa mielenkiintoisen paneelikeskustelun TÄSTÄ. Paneelin moderoijana toimi Kim Huovinlahti.


Porin Yrittäjät on puoluepoliittisesti sitoutumaton toimija. Ehdokkaan mielipiteet ovat hänen omiaan. Koemme, että Porin päätöksenteossa täytyy kuulua yrittäjien ääni - puolueesta riippumatta. Siksi haluamme tuoda yrittäjäehdokkaitamme esille. Ei ole Poria ilman yrityksiä.

Äänestä porilaista yrittäjää!

Suomen Yrittäjien Kuntavaali-sivustolta löydät kaikki jäsenehdokkaamme
(Hae kunta tai puolue -valinnalla): Yrittäjäehdokkaat | Yrittajat.fi


 

 

 

 

 

Katsojäsent