Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

61. Porin Päivä pääjuhlineen järjestetään 23.-26.9.2021,teemana Porilaine yrittäjä

Tiedote 25.8.2021

Pori-Seura ry:n hallitus on 25.8. päättänyt, että 61. Porin Päivä torijuhlineen järjestetään.

Juhlaa vietetään 23.-26.9. teemalla ”Porilaine yrittäjä”. Juhlan keskiössä ovat 120. vuottaan juhliva Pori-Seura ry ja 40 vuottaan juhliva Porin Yrittäjät ry.

Seuran hallitus päätyi päätökseen koronarokotusten kattavuuden kasvun ja ulkoilmajuhlan antamien turvavälimahdollisuuksien takia. Juhlaa vietetään viranomaisohjeistuksen mukaan. Muutokset ovat edelleen mahdollisia ohjeistuksen muuttuessa.

Vuoden 2021 Porin Päivän julisteen on suunnitellut graafikko Matti Virtanen. Juliste kuvaa porilaisen yrittäjyyden moninaisuutta ja yrittämisen mahdollisuuksia.
Julistetta myyvät syyskuussa Porin lyseon yrittäjyysluokat. Lisäksi julistetta on myynnissä muun muassa Visit Porin toimipisteessä ja Satakunnan Museossa. Museoon tulee Porin Päivän viikolla myös kokoelma vanhoja Porin Päivän julisteita.


Porin Päivän ohjelma julkaistaan lähempänä juhlan ajankohtaa muun muassa Pori-Seuran ja Porin Yrittäjien nettisivuilla.

Pori-Seura vastaanottaa viralliseen ohjelmaansa ilmoituksia Porin Päivän aikaan järjestettävistä tapahtumista sähköpostiosoitteeseen:

Tietoja otetaan vastaan 20.9. mennessä.

Syys – lokakuun vaihteessa viettävää Porin Päivää on vietetty vuodesta 1961. Se on maan suurimpia kotiseutujuhlia ja kerää uudet ja vanhat porilaiset kymmeniin kaupungissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Porin Päivän pääjuhlaa vietetään Porin torilla. Merkittävä osa juhlaa on ohrankryynivellimyynti. Ensimmäisen Porin Päivän 250 vellilitrasta vellin määrä on nousset jopa 2000 litraan. Pori-Seura valmistautuu myös tänä vuonna vellin myyntiin. Tosin vellin perinteinen myyntipaikka saattaa vaihtua torijärjestelyjen takia.

Lisätietoja:

Ville Hammarberg

puheenjohtaja

Pori-Seura ry

puh. 050 438 0995

 

Elina Wallin

varapuheenjohtaja

puh. 044 5332 580

 

Nina Huhtamäki
sihteeri  (ja Pori-Seura ry:n hallituksen jäsen)
Porin Yrittäjät ry. 
puh. 050 3129 315

 

 

 

 

Katsojäsent