Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Porin Yrittäjät ry. palkitsee Porin Vuoden yrityksen 2021

Porin Yrittäjät ry. jakaa vuosittain Porin Vuoden yritys -palkinnon yhdelle jäsenyritykselleen tietyin kriteerein. Palkinto luovutetaan tänä vuonna lauantaina 25.9. klo 12 Porin Päivän torijuhlan yhteydessä. Palkinnon saa Ficolo Oy.

Vuosittain jaettavaan palkintoon kysytään yrittäjäjärjestön jäsenyrityksistä ehdotuksia palkinnon saajaksi. Äänestyksessä parhaiten pärjänneet yritykset päätyvät puheenjohtajiston pöydälle, joka tekee valinnan. Voittajayritystä on ehdotettu jo useasti palkinnon saajaksi. Ficolo Oy on onnistunut laajentamaan toimintaansa merkittävästi ja siten vienyt porilaista yrittäjyyttä eteenpäin. Yritys toimii mielenkiintoisella ja kehittyvällä markkinasegmentillä ja erottuu sieltä edukseen.

Seppo ja Sauli Ihalainen sekä Vesa Lahti perustivat Ficolo Oy:n kymmenen vuotta sitten Harjunpäähän, armeijan entiseen luolastoon. Korkean turvallisuustason konesalissa on myös kasvun kapasiteettia, sillä koko luolasto ei ole käytössä. Ficolo on sen lisäksi laajentunut myös valtakunnallisesti, sillä sen toimipisteet sijaitsevat myös Helsingissä ja Tampereella. Ficolon asiakasyritykset ovat pääasiassa IT-alan toimijoita Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Kokoluokallaan konesalimarkkinoilla yritys on kasvanut rajusti viimeisten vuosien aikana. Ficolo Oy on Suomen toiseksi suurin konesaliyritys. Vain monikansallinen Equinix on suurempi, Teliankin jäädessä taakse. Omistajapohja on yrittäjävetoinen. Viisi osakkeenomistajaa työskentelevät yrityksessä, jossa omistajina ovat myös pääomasijoittajat. Toimitusjohtaja Seppo Ihalainen edustaa nykyaikaista yrittäjäsukupolvea, jolle tärkeintä on ammattitaito ja substanssiosaaminen.

Ficolo Oy palkitaan Porin torilavalla lauantaina 25.9. klo 12. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Porin Vuoden yritys -palkinnon jakaa Porin Yrittäjät ry. yhdessä OP Länsi-Suomen kanssa. 

Lisätietoja:

Mikko Sundell

puheenjohtaja

Porin Yrittäjät ry.

Puh. 0400 296 996

 

Seppo Ihalainen

toimitusjohtaja, yrittäjä

Ficolo Oy

Puh. 044 7744 300

www.ficolo.com
 

Kuva: Ficolo Oy:n toimitusjohtaja Seppo Ihalainen taustallaan harjunpääläistä peruskalliota


 

 

 

 

Katsojäsent