Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Porin vuoden yritys 2021 Ficolo Oy palkittiin Porin päivän torijuhlassa 25.9.

Porin Päivänä torijuhla-lauantaina myös Porin Yrittäjien omalla pop-up-teltalla kävi kuhina ja mm. 40-vuotisjuhlailmapallot tekivät kauppansa.

Porin Päivän torijuhlassa 25.9. Porin Yrittäjien Porin vuoden yritys 2021 - palkittiin upeassa aurinkoisessa säässä. Palkintoa vastaanottamassa olivat Ficolo Oy:n talousjohtaja Hanna Hampunen ja operatiivinen johtaja Riku Ihalainen.

Porin Yrittäjien varapuheenjohtaja Kari Varis ja Op Länsi-Suomen yrityspankinjohtaja Vesa Rosendahl olivat jakamassa palkittaville Yrittäjäpatsaan kunniakirjoineen ja kukkineen. 

Lämmin kiitos vielä pääyhteistyökumppanillemme Op Länsi-Suomelle ja lämpimät onnittelut vielä Porin vuoden 2021-yritykselle Ficolo Oy:lle!

Lisätietoa palkitusta Ficolo Oy:stä: www.ficolo.com
Porin Yrittäjien pop up -teltalla hallituksestamme olivat tavattavissa mm. Porin Yrittäjien
varapuheenjohtaja Kari Varis, hallituksen jäsenet Jari Taimi, Tomi Pietikäinen ja Mika Tuovinen, sekä myös Mikko Virtanen. (ei kuvassa)Porilaine nuori yritysidea 2021 palkinnon voitti Hilla Kontinen

Porin Yrittäjät ry. palkitsi yhteistyössä Pori-seuran kanssa ensimmäistä kertaa Porin vuoden nuori yritysidea- 2021 stipendin saajan, joka oli Hilla Kontinen. 
Ennakkoluuloton ja kekseliäs idea palkittiin aloitusrahalla, joka on suuruudeltaan 1 500 euroa. Lisäpalkintona Hilla saa kokeneen yrittäjän mentorointia yrityksesi alkuun saattamiseksi.

Kisaan voivat osallistua Porissa kirjoilla olevat kilpailun päättymispäivään mennessä iältään alle 18-vuotiaat nuoret. 
Kilpailu on osa 120-vuotiaan Pori-Seura ry:n ja 40-vuotiaan Porin Yrittäjät ry:n juhlavuotta. Porin Yrittäjät ry. onnittelee lämpimästi myös Hillaa, paljon onnea!

Hillan yrityksestä voit lukea lisää Satakunnan Kansan uutisesta täältä.


Kuvassa: Pori-seura ry:n edustajana Juha Vasama, kilpailun voittaja Hilla Kontinen ja Porin Yrittäjät ry:n edustajana Jari Taimi.

 

 

 

 

Katsojäsent