Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenedut ja neuvonnat

Rauman Yrittäjät ry:n jäsenedut 2021

Tapahtumia ei järjestetä koronarajoitusten ollessa voimassa. Jäsenille viestitään tapaamisista ja tapahtumista kun niitä saamme jälleen järjestää. Löydät tulevat verkkokoulutukset ja webinaarit koulutuskalenterista.
 
Ilmaisia koulutuksia, infotilaisuuksia ja tapahtumia ajankohtaisista teemoista
Vuoden 2021 aikana järjestämme koulutuksia, infoja ja tapahtumia yrittäjille. Alakohtaisia tapaamisia järjestetään mm. sote-alan yrittäjille ja yksinyrittäjille. Katso tapahtumakalenterimme täältä. 
 
Yrittäjien aamukahvit
Rauman Yrittäjien aamukahveja aletaan nauttia taas heti rajoitusten ne salliessa: tarkemmat ajankohdat päivitetään Tapahtumakalenteriin.
Aamukahvit ovat nonstop-tilaisuuksia, yrittäjä voi tulla ja mennä oman aikataulunsa mukaan. Aamukahvit ovat hyvä paikka verkostoitua!
 
Yrittäjien Afterwörkit
Ilta-aikaan sijoittuvat verkostoitumistapahtumat voivat pitää sisällään rentoa virkistäytymistä tai ajankohtaista koulutusta. Vuoden suurimmat viihteelliset tapahtumamme ovat Business Night in Rauma maaliskuussa ja Syysjuhlat lokakuussa, jotka kumpikin pitävät sisällään myös asiaa. 
 
 
Yrityskummitoiminta
Kauttamme voit hakea itsellesi yrityskummia, joka sparraa, neuvoo ja auttaa löytämään toisen näkökulman etsimiisi kysymyksiin. Yrityskummitoiminta on maksutonta, luottamuksellista ja avointa kaikille yrityksille. Yrityskummeina voi toimia oman alan asiantuntija tai yrittäjä, jolla on jotain annettavaa toiselle yrittäjälle. Ota yhteyttä Yrittäjien toimistoon, jos olet kiinnostunut ryhtymään yrityskummiksi tai tarvitset kummia. Lisätietoa täältä. 
 
 
Radio Ramonassa kuullaan yritysuutiset kaksi kertaa kuukaudessa. Uutisten yhteydessä voivat jäsenyrityksemme tehdä brändimarkkinointia etuhintaan, 250e + alv. Pakettiin kuuluu kuukauden kumppanuus (120 toistoa). Ota yhteyttä Mika Heinoon puh. 044-9884305.
 
 
 
Ilmoitustila Rauman Yrittäjät ry:n Osaava Rauma-liitteessä
Länsi-Suomi-lehdessä 4 kertaa vuodessa ilmestyvän yrittäjäliitteen ilmoitustila edullisesti. Lisätietoa täältä. 
 
 
Rakastunut Raumaan-kauppiaille kampanjahintaan ilmoitustilaa
Rakastunut Raumaan-kauppiaille kampanjoiden yhteydessä alennetut ilmoitteluhinnat Länsi-Suomi lehdessä. 
 
 
 

Sähköä jäsenhintaan: UUSI HINTA!

Rauman Yrittäjät 24 kk: 

Uusi 24kk tarjoushinta on:

- perusmaksu  2,00 e/kk

- energiamaksu 3,86 snt/kWh

Hinta alv 0% ja voimassa uusille kahden vuoden määräaikaisille sopimuksille 23.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Yrittäjä Priima

- yksinkertaisimmillaan sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, tuntihinnoiteltu spot sopimus
- asiakkaalla on mahdollista vakauttaa sähkön hintaakiinteähintaisilla sopimusjaksoilla hinnankiinnitykset
- maksuton hinnankiinnityspalvelu
- kuukausittainen laskutushinta muodostuu spot hinnan ja/taitehtyjen hintakiinnitysten perusteella käyttöpaikkakohtaisesti
- kun sopimukselle tehdään hintakiinnityksiä , se muuttuumääräaikaiseksi viimeisimmän kiinnitysjakson loppuun saakka
- Perusmaksu 2,00e /kkMarginaali 0,282snt /kWh (alv 0)
 
 
   
 
JÄSENKORTILLA ALENNUKSIA
- K-Citymarket Rauma, K-Supermarket Arena ja K-market Lapinpata , K-Market Uotila ja K-market Monnankatu 5%:n alennus
- Intersport Rauma 10% alennus
- K-Rauta Rauma 10% alennus (ostot eivät kerrytä plussapisteitä, koskee vain normaalihintaisia varastotuotteita, ei koske nettohintaisia tuotteita.)
(Etu ei koske K-plussatarjouksia, äidinmaitokorvikkeita, tupakka-, alkoholi-,  nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita ja polttonesteitä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Kassalla tulee ajoissa näyttää Suomen Yrittäjien vuoden 2019 voimassa olevaa jäsenkorttia, alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Muista käyttää myös plussakorttia).
 
JÄSENKORTILLA ALENNUKSIA 
Specsavers Rauman tarjoukseen sisältyy ilmainen näöntarkastus, ilmainen piilolinssien sovitus ja käytönopastus, -30 % silmälasiostoksen normaalihinnasta, kun kehyksen arvo on alkaen 79 € (sis. aurinkolasit ja aurinkolasit vahvuuksilla). Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lisäksi tarjotaan -20 % piilolinssin normaaleista hinnoista. Mikäli yrityksellä on työlasisopimus heidän liikkeessään, sama tarjous myös työntekijöille.
 
 
Alennuksia Fennian eri vakuutuksista.
Esim. 40 %:n alennuksen ja 70 %:n lähtöbonuksen Premium- ja Fenniakaskoon sekä etuja Yrityksen sairauskuluvakuutukseen.

Rauman yrittäjillä on vinkkisopimus Fennian kanssa. Kun välitämme Fennialle tiedon yrityksen kiinnostuksesta saada vakuutustarjous ja tarjouksesta tulee kauppa, Rauman yrittäjät saa tuntuvan palkkion Fennialta. Muista kertoa Fenniaan, jos olet saanut tiedon Fennian vakuutuksista meidän kauttamme.

 
 
 
 
SUOMEN YRITTÄJIEN JA SATAKUNNAN YRITTÄJIEN JÄSENEDUT 2019 löytyvät alla olevasta linkistä: