Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Näkyvyyttä Rauman Yrittäjien kautta

Rauman Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen monia mahdollisuuksia näkyvyyteen raumalaisten yrittäjien ja kuluttajien parissa!
 
Alta olevista linkeistä voit tutustua tarjoamiimme mahdollisuuksiin. Monissa palveluissamme on jäsenille erityistarjous.
 
Lisätiedot ja tilaukset kaikkien palveluidemme osalta:    tai 044 349 7111
 

Alueopaste ohjaa asiakkaasi perille

Rauman Yrittäjät Ry hallinnoi ja myy Rauman kaupungin alueella opastetaulupaikkoja.  

Opastetauluja on jo monissa paikoissa ympäri Rauman ja uusia on rakenteilla. Näitä telineitä on 14 kappaletta Rauman ja Lapin yritys- ja teollisuusalueilla.

Kylttejä on kahta kokoa. Vuosihintaan sisältyy teippaus ja paikoilleen asennus. Lamellien teippaukset tekee Sata-Seri ja telineet valmistaa ​Rauman kaupungin nuorten työpaja.

Hinnat (vuosimaksu):
200 mm x 160 mm = 220 € + alv.
200 mm x 250 mm = 310 € + alv.

Banderollipaikat Rauman keskustassa

Banderollipaikat tuovat tehokkuutta tapahtumamarkkinointiin jatkuvan näkyvyyden kautta.

Vuokrattavana on kadun yli –paikkoja sekä pystybanderollipaikkoja. Kadun yli asetettaville banderolleille on keskustassa paikkoja kaikkiaan seitsemän: Nortamonkadulla kaksi ja Valtakadulla viisi. Pystybanderollipaikkoja on keskustan alueen valaisinpylväissä 27 kpl. Minimi vuokra-aika banderollien osalta kaksi viikkoa. 

Banderollipaikat eivät ole käytettävissä poliittiseen viestintään. 

Pyydä tarkempaa karttaa sijoittelukohdista!

Hinnat: 
Hinnat perustuvat muissa kaupungeissa noudatettavien vuokrien tasoon.
 
BANDEROLLIT (kadun yli) minimiaika 2 viikkoa.
ensimmäiset 2 viikkoa 120€/kpl
seuraavat 2 viikkoa 80€/kpl
 
PYSTYBANDEROLLIT (minimi 5 kpl)
ensimmäiset 2 viikkoa 10€/viikko/pylväs
seuraavat 2 viikkoa 7€/viikko/pylväs
 
+ alv 24%

Isännöi aamukahvi tai afterwörkki yrittäjille

Isännöimällä aamukahvit tai afterwörkin saat yrittäjien jakamattoman huomion.

Yrittäjäyhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain kymmeniä tapahtumia. Yksi suosituimmista tapahtumista on kerran kuukaudessa toteutettavat aamukahvit ja afterwörk. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joiden avulla tuot viestisi yrittäjien tietoisuuteen.  

1) Aamukahvit: arkiaamuna verkostoitumishetki yrittäjien kesken. Isäntä kustantaa tilaisuuden tarjoilun. Aamukahvit on tilaisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja mahdollisuus tuoda oma viestisi lyhyesti esille. Aamukahvi voi sisältää myös koulutuksellisen osuuden. Aamukahvien viesti sinulta yrittäjille voisi olla esimerkiksi: mitä minä tuon yrittäjän arkeen? Miten minun palveluni auttavat yrittäjää jaksamaan? Älä siis keskity pitkään myyntipuheeseen, vaan luo mukava ja aito verkostoitumismahdollisuus yrittäjille. 

2) Afterwörk: arki-iltana klo 18- vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus yrittäjille. Isäntä kustantaa tilaisuuden tarjoilun. Afterwörk on loistava tilaisuus luoda esim. keskustelua ajankohtaisista teemoista. Afterwörkkiin voi yhdistää koulutusosuuden tai Lupa Myydä! -konseptin, jossa osallistujat saavat alustuksen hyvään myyntipuheeseen, sekä pitää kellotetun minuutin myyntipuheen toiminnastaan.

Tapahtuman sisältö ja markkinointi suunnitellaan yhdessä. Ensisijaisesti tilaisuudet myydään yrittäjiä hyödyttävän toiminnan esittelyyn. Ajankohtainen tietoisku tai luento yrittäjiä kiinnostavasta aiheesta tuo hyödyn yrittäjille ja antaa tapahtumasponsorista hyvän kuvan. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistöä käyttämällä eri kanavia. 

Näkyvyys sähköisessä uutiskirjeessä

Näkyvyys Rauman Yrittäjät ry:n tai Rakastunut Raumaan -kauppiaiden sähköisessä uutiskirjeessä – tehokas viesti yrittäjäyhdistyksen jäsenille ja sidosryhmille.

Rauman Yrittäjien kuukausitiedote ilmestyy kerran kuukaudessa. Jakelulistalla on n. 1000 jäsenyrityksen ja sidosryhmän edustajaa.

Ensisijaisesti mainospaikka myydään yrittäjiä hyödyttävän toiminnan esittelyyn, esim. mainos koulutuksesta tai tapahtumasta. Muuten mainospaikat myydään varausjärjestyksessä. Yhdistyksellä on oikeus jättää julkaisematta mainos jos sitä pidetään hyvän tavan vastaisena. Yhdistyksen vastuu rajoittuu mainoksen hintaan.

Yllä esimerkki mainoksesta.

Hinta
Normaalihinta 150 € + alv per mainos
Rauman Yrittäjien ja Rakastunut Raumaan -kauppiaiden jäsenille 130 € + alv per mainos

Osaava Rauma -lehti tavoittaa yli 30 000 lukijaa - varaa ilmoitustilaa

Osaava Rauma –lehti viestintäkanavana tavoittaa yli 30 000 lukijaa Länsi-Suomen välissä 4 kertaa vuodessa!

Lehti on 6 -sivuinen ja tabloid-kokoinen. Sen toimituksellisesta aineistosta ja kuvista vastaa Rauman Yrittäjät Ry. Ilmoitukset lehteen myy ja valmistaa Marva Media Oy.

Lehti ilmestyy vuonna 2019 neljä kertaa.

Lue viimeisimmät lehdet täältä.

Ilmoitusten hinnat
95-460 € + alv, kts. tarkemmat tiedot tästä.

Tavoita yrittäjät ja kuluttajat yhdistyksen Facebook-kanavissa

Tavoita yrittäjiä ja kuluttajia Rauman Yrittäjien tai Rakastunut Raumaan –yhteisön Facebook-sivuilla!

Hanki maksettua mainontaa Facebook-sivuilla tapahtumalle, tempaukselle tai uutiselle. Yrittäjät tavoitat Rauman Yrittäjät ry:n Facebook-sivulla ja kuluttajat Rakastunut Raumaan -Facebook-sivulla.

Mainoksen hintaan kuuluu yksi julkaisu yhdistyksen Facebook-sivulle (Rauman Yrittäjät ry tai Rakastunut Raumaan) ja julkaisun mainostaminen 20 eurolla toivomasi ajan haluamallesi kohdejoukolle Facebookissa. Mainoksella voit tavoittaa tuhansia ihmisiä! Kampanja voidaan suunnitella ja ideoida yhdessä. Paikat myydään varausjärjestyksessä.

Yllä esimerkki mainoksesta.

Hinta
Normaalihinta 60 € + alv 
Rauman Yrittäjien jäsenille 50 € + alv

Kokous sinun luonasi?

Tarjoa iltapala ja kokoustilat – saat samalla viestisi perille yrittäjille ja vaikuttajille! 

Rauman Yrittäjien hallitus ja muut toimikunnat kokoontuvat lukuisia kertoja vuodessa. Kokouksiin osallistuu kerralla n. 8-15 Raumalaista yrittäjää ja vaikuttajaa. Sisältö suunnitellaan yhdessä. Ensisijaisesti tilaisuudet myydään yrittäjiä hyödyttävän toiminnan esittelyyn. Ajankohtainen tietoisku tai luento yrittäjiä kiinnostavasta aiheesta tuo hyödyn yrittäjille ja antaa tapahtumasponsorista hyvän kuvan. 

 

Tuo tapahtumasi yleisön luo!

Yhdistys, yritys tai muu organisaatio, tuo tapahtumasi Rauman kauppatorille, Parpansaliin, Keskuspuistoon tai Kalatorille!

Raumalla on lukuisia paikkoja, joissa järjestää tempaus, tapahtuma tai esittelytilaisuus. Keskuspuistossa Rojohoppen lavan ja Kauppatorilla kesälavan saa maksutta käyttöönsä ei-kaupallista tapahtumaa varten.

Kaikkiin kohteisiin on saatavilla sähköt.

Hinta
Ei-kaupallisen tapahtuman järjestäminen on maksutonta.
Kaupallisen tapahtuman järjestäjältä perimme harkinnan mukaan maksun. Ole yhteydessä, niin neuvotellaan toimintatavoista!

Mitä muuta? Ehdota yhteistyötä

Yrittäjäyhdistys ottaa ilolla vastaan myös yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden ideoita siitä, miten yrittäjäyhdistys voisi olla tarjomassa näkyvyyttä.