Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Otanlahden rantatalo, Rauma

Hyvänmielen tapahtuma

Hyvänmielen tapahtuma

Aika

28.11.2020 | 13:00 - 16:00

Paikka

Otanlahden Rantatalon maisemissa
Hyvinvointi

Tervetuloa lauantaina 28.11.2020 perhetapahtumaan klo 13:00-16:00!

Syysjuhlien peruuntumisen vuoksi Rauman Yrittäjät päätyivät järjestämään turvallisen ulkoilmatapahtuman raikkaassa merellisessä ympäristössä. Lähde mukaan tapaamaan muita yrittäjiä ja ota perhe ja lapset mukaan.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.lyyti.in/hyvanmielen-tapahtuma.

Ilmoittautuminen ennalta tarvitaan, jotta järjestäjä pystyy paremmin ottamaan huomioon vallitsevat rajoitukset ja määräykset.

Ilmoittautuminen päättyy 22.11.2020

Tapahtumassa on tarjolla:

makkaraa (lapsilla on mahdollisuus itse paistaa nuotiossa, aikuisille suoraan grillistä)

kahvia

teetä

glögiä

mehua

ja tietenkin pullaa!

Rantatalon palvelut ovat käytettävissä, eli WC-tilat myös käsien pesuun löytyy. Samoin jos kaipaat ”lämmikettä” glögiisi, Rantatalon baari palvelee omakustanteisesti.

Turvallinen Tapahtuma

Laajat ulkotilat mahdollistavat meille turvallisen tapahtuman ja etäisyyksien pitämisen. Lisäksi rannalle varataan maskeja ja käsidesiä.

Ohjelma - Yhden Joukon Yhtye

Ohjelmasta vastaa ’kokonainen bändi’, joka näinä aikoina on harvinaisempaa herkkua. Tarjolla on mukavaa musiikkia lapsille, mutta monipuolisesti myös aikuisille. Soitannollisesti Yhden Joukon Yhtye on lähinnä kantrirokkia. Yhtyeen kokoonpanosta johtuen soitto on aika pelkistettyä, mutta jäsenten välinen yhteissoitto on ehkä tarkinta mitä on kuultuikinä. Eikä tämä bändi hajoa – ainakaan mihinkään pieneen riitaan. Merkille pantavaa Yhden Joukon Yhtyeen esityksessä on myös hyvä kontakti yleisön ja esiintyjän välillä. Sen Mäki-Lohiluomarakentaa juttelemalla kuulijoilleen ja pelleilemällä lähinnä itsensä kustannuksella.

Jouko on tuttu myös pikkukakkosen Herra Heinämäen Lato-orkesterista, joka esittää Miljoonasade–yhtyeestä tutun kynäniekka Heikki Salo on kirjoittamia hauskoja ja hienoja lastenlaulutekstejä,jotka antavat monikerroksisuudessaan pähkinöitä lasten ja heidän vanhempiensakin purtavaksi. Nämä tekstit eivät opeta sormi pystyssä, vaan herättelevät lapsen mielikuvitusta tarinoimalla Karvaisen Keijosta, teepussin narusta ja mummosta makkarapellossa. Laulut ovat enimmäkseenJanne Louhivuoren sävellyksiä, mutta muutamat myös muiden bändin jäsenten säveltämiä.

Lisää tietoa:

https://www.maki-lohiluoma.fi/

https://www.aamulehti.fi/moro/art-2000007430740.html

https://youtu.be/0iRx2vTr37I

Terveisin,

Rauman Yrittäjät ry:n hallitus