Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Pekka Palmu valittiin Suomen Yrittäjien hallitukseen ja työvaliokuntaan

Raumalainen yrittäjä ja optikko Pekka Palmu on valittu Suomen Yrittäjien hallitukseen ja työvaliokunnan jäseneksi. Palmu edustaa luottamuspestissään hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan yrittäjiä.

Raumalainen pitkänlinjan yrittäjä pääsee vaikuttamaan yrittäjien etujärjestössä aitiopaikalle. Pekka on aktiivinen toimija myös kotikaupungissaan Raumalla. Pekka on aikanaan ollut Rauman Yrittäjien hallituksessa 19 vuotta ja puheenjohtajana vuosina 2006-07. Satakunnan Yrittäjien hallituksessa Pekka oli vuosina 2007-11 varsinainen jäsen ja varajäsenenä vuosina 2012-15. Tällä hetkellä Pekka on Suomen Yrittäjien kaupan valiokunnan puheenjohtaja.

Työnsä kautta Pekka on myös ollut Näkemisen ja Silmäterveyden toimialan (entiseltä nimeltään Suomen Optisen Toimialajärjestö) hallituksessa vuodesta 1997 lähtien ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2012. EKL Erikoiskaupan Liiton hallituksen jäsenenä hän toimi vuosina 2012-14 ja on edelleen Kaupanliiton erikoiskaupan johtokunnassa vuodesta 2015. 

Paikallisesti Pekka oli myös yksi perustajatahoista Rakastunut Raumaan / Rauman City-kauppiastoiminnassa (ent. Vanhan Rauman Yrittäjät ja Parhaat Kaupat Vanhassa Raumassa) ja on ollut toimintaa ohjaavan toimikunnan jäsen jo yli 15 vuoden ajan.

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 105 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. 
Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu yli 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 64 toimialajärjestöstä.